la 10.11. klo 19:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Bundesliiga: Borussia Dortmund – Bayern München | Titaanien taisto!

Jalkapallofaneja ja vedonlyöjiä hellitään viikonloppuna suurten otteluiden merkeissä. Lauantaina Saksan pääsarjan valovoimaisimmat joukkueet iskevät yhteen, kun Bayern München vierailee Dortmundissa. Uhmapelaajat tarjoaa tietysti tähän kamppailuun vedonlyöntivihjeen!

Dortmund jäätävässä kotivireessä

Kymmenen ottelukierroksen jälkeen Borussia Dortmund johtaa Bundesliigaa vakuuttavasti. Pisteitä sille on kertynyt jo 24 (seitsemän voittoa ja kolme tasapeliä), minkä lisäksi maaliero on murskaava – 30 tehtyä ja 10 päästettyä osumaa.
Silmiinpistävää on joukkueen maalinteko nimenomaan kotinurmella – tehdyistä maaleista peräti 20 on syntynyt Westfalen stadionilla. Kotiotteluita Dortmund on ehtinyt pelaamaan viisi kappaletta ja saldo näistä on neljä voittoa ja yksi tasatulos.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Bayern Münchenin kone on yskinyt

Bundesliigan arvostetuin joukkue löytyy sarjasta vasta neljänneltä sijalta. Se on menettänyt täydet pistepotit Borussia Mönchengladbachille ja berliiniläisjoukkue Herthalle. Outoja tuloksia laaturyhmälle ovat olleet myös tasapelit Freiburgia ja Augsburgia vastaan.
Vieraissa joukkue on voittanut kuitenkin neljä viidestä ottelustaan ja on siten koko sarjan vierastilaston piikkipaikalla. Joukkue ei ole maaleilla liikaa juhlinut, sillä tehtyjä osumia kokonaisuudessaan on ainoastaan 18 ja vieraskentällä niistä on syntynyt kymmenen.
Viiteen edelliseen kamppailuun kerättyjä pisteitä on ainoastaan seitsemän. Tehtyjä maaleja näissä otteluissa on kuusi, päästettyjä kahdeksan.
Loukkaantuneiden listalta löytyy huolestuttava määrä merkittäviä pelaajia suhteessa ajankohtaan. Sivussa lauantaina ovat varmasti espanjalaiskeskikenttä Thiago Alcantara sekä nopeajalkainen ranskalainen Kingsley Coman. Toinenkin ranskalaispelaaja on keskikentältä sivussa, kun Corentin Tolisso ei ole edelleenkään pelikuntoinen. Varmasti sivussa on myös hollantilainen profiilipelaaja Arjen Robben.
Pitkään vaivoista kärsinyt James Rodriguezin pelikunto on kysymysmerkki.

Dortmundille tarjotaan kerroin, jota ei tohdi olla hyödyntämättä

Isäntäjoukkueen kerroin on kamppailuun tällä hetkellä melkoisen tähtitieteellinen – sekä suoraan voittoon että tasapeli ei vetoa -mahdollisuudella. Keltamustien korkean maalimäärän kerroin on myös hyödyntämiskelpoinen.
Dortmund on ollut loistava kotonaan ja loukkaantuneiden lista on huomattavasti lyhyempi kuin vierailla. Joukkueelta sivussa ovat ainoastaan pitkäaikaispotilas Marcel Schmelzer sekä hiljattain loukkaantunut ranskalaispuolustaja Abdou Diallo.