la 06.10. klo 16:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Bundesliiga: Dortmund – Augsburg | Dortmund menee menojaan

Lauantai-iltapäivänä sarjakärki Dortmund saa vastaansa Augsburgin. Kotijoukkue Dortmund on pelannut todella loistavasti ja onnistunut peleissä hyvällä prosentilla maalinteossa. Augsburg pääsee kohtaamaan ison haasteen signal iduna parkissa.
Dortmundilla peli kulkee, edellisestä tappiosta on kohta kaksi kuukautta. Ansaitussa piikkipaikassa Bundesliigassa joukkue on, 14 -pistettä- kuuteen otteluun Saksan kentillä on huippusuoritus! Edellisin kamppailu oli Monacoa vastaan Mestarien-liigassa, 3-0 kotivoitto oli vakuuttava esitys BVB-miehistöltä.
Dortmund on sarjan paras kotijoukkue, kolmeen peliin joukkue on voittanut kaikki ja maaliero on jäätävä; 14:2. Marco Reus on Dortmundin paras maalintekijä neljällä osumalla ja kahdella syötöllä. Viimeaikoina esiin on noussut loistavasti Alcacer Paco, kahteen edelliseen kamppailuun hän on tehnyt kolme maalia.
Vierasjoukkue Augsburg majailee sarjataulukossa sijalla kahdeksan. Vieraat ovat keränneet kuuteen kamppailuun- kahdeksan pistettä. Viimeisimmässä kamppailussa Augsburg rökitti Freiburgin 4-1, ottelu oli Augsburgilta vahva suoritus ja joukkue sai loistavasta pelistä varmasti lisää itseluottamusta. Alfred Finnbogason palasi juuri sairastuvalta kyseiseen kamppailuun ja iski hattutempun.
Augsburg on pelannut vieraissa kolme kamppailua ja voittanut n äistä vain yhden. Dortmundin kotikentällä joukkue tulee olemaan kovan paineen alla, sillä stadionilla on päätä huumaava tunnelma ja kotikannatus. Finnbogason nousi kertaheitolla joukkueen parhaaksi maalintekijäksi ja maalinteko ei ole joukkueen paras osa-alue muutenkaan. Viiteen edelliseen kamppailuun joukkue on voittanut vain yhden ottelun.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Dortmundin koti-etu on liian iso haaste vieraille. Pientä rotaatiota voi kotijoukkue käyttää, sillä Mestarien-liigan kamppailu oli viime keskiviikkona. Dortmundin materiaali on reilusti laadukkaampi ja virekin kääntyy kotijoukkueen eduksi tässä kamppailussa. Marco reus, Jacob-Bruun Larsen, Jason Sancho ja Achraf Hakimi ovat joukkueen maalintekijöitä pääosin ja näiltä pelaajilta voi odottaa maaleja tässäkin kamppailussa.
Kaikki tilastot ja ennakkoasetelmat mukaanlukien vihjeeksi muodostuu Dortmundin voitto vähintään kahdella maalilla (-1,5) ja Dortmund yli 2,5 maalia. Kohteille saa hyvää valueta ja pelattavaia kertoimia. Peli tulee olemaan kokonaisvaltaisesti kotijoukkueen hallinnassa ja Augsburgin puolustus ei kestä jatkuvaa painetta.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ