la 23.05. klo 16:30

Freiburg - Werder Bremen

Niklas Moisanderin surkea Werder Bremen on saamassa jälleen nenilleen

Joukkueet lähtevät kamppailemaan Freiburgin illassa täysin erilaisista lähtökohdista. Isäntien paluu koronatauon jälkeen oli äärimmäisen hohdokas, kun se haki tasapelipisteen kivikovan RB Leipzigin vieraana. Vierasjoukkueen paluu kentille oli surkea, eikä sille ole luvassa pisteitä tulevallakaan kierroksella.

Werder Bremenin kausi on ollut surkuhupaista seurattavaa. Koronatauon päätteeksi esimerkiksi kapteeni Niklas Moisander ja päävalmentaja Florian Kohfeldt kertoivat medialle, että asiat ovat kehittyneet tauolla, ja että nyt tuntuu paremmalta. Ensimmäinen peli pitkän tauon jälkeen pudotti tältä joukkueen johtohahmojen retoriikalta pohjan pois. Bremen oli täysin purjeessa käytännössä katsoen koko 90 minuuttia ja Bayer Leverkusen leikitteli 1–4-vierasvoittoon.

Vierailija on nyt iskenyt edellisissä viidessä Bundesliiga-kamppailussaan ainoastaan kolme maalia ja päästänyt peräti 13 osumaa. Isännillä vastaava tilasto osoittaa viittä tehtyä ja kuutta päästettyä, mikä kuulostaa huomattavasti valoisammalta. Vahva oli myös Freiburgin paluu kentille tauon jälkeen, kun se pelasi 1–1-tasapelin RB Leipzigin vieraana.

Todella vahvasti sujuivat muun muassa erikoistilanteet, joista joukkue viimeisteli kaksi maalia. Toinen osumista kuitenkin hylättiin paitsiona ja voittomaali lisäajalla jäi todella pienestä kiinni. Werder Bremen on puolestaan päästänyt eniten erikoistilanneosumia Bundesliigassa, eikä olisi lainkaan yllättävää, jos jälleen Freiburgissa kulma- ja vapaapotkuista kolisisi omissa. Nostetaan pelivalinnaksi kotijoukkueen voitto.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>

Kertoimet ottelulleSC Freiburg - Werder Bremen23.05.2020