pe 31.08. klo 21:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Bundesliiga: Hannover – Borussia Dortmund | Dortmundin hyökkäys jatkaa tulitusta!

Hannoverin kauden ensimmäinen ottelu oli Bremeniä vastaan todella tasainen ja ottelu päättyikin 1-1. Ottelun maalit syntyivät ottelun loppuminuuteilla ja Hannoverin ainokaisen iski Hendrik Weydandt. Hannoverin kesä on ollut voittojen täyteinen, ystävyysottelut on menneet aika lailla putkeen. Toki harjoituskauden joukkueet eivät Dortmundin tasoisia ole ikipäivänä, mutta ehkä merkittävin voitto tuli Udinesea vastaan peräti 5-1.
Dortmund vuorostaan aloitti kautensa suvereenilla 4-1-voitolla RB Leipzigistä. Ottelu oli tilastollisesti tasainen, mutta pelillisesti BVB vei ottelua ja hyökkäys oli upealla pelipäällä. Joukkueen yksi lupaavimmista pelaajista eli Mahmoud Dahoud iski Leipzigin verkkoon yhden osuman ja kyseiseltä nuorukaiselta tullaan odottamaan kauden edetessä lisää maaleja. Marco Reus, joukkueen kantava voima ja ykköstähti, sai hyvän onnistumisen heti ensimmäisessä ottelussa ja iskikin maalin lisäajalla Leipzigin nuottaan.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Dortmundin joukkueessa on tällä kaudella potentiaalia haalia Bundesliigan mestaruus itselleen, mikäli Reus ja kumppanit pysyvät poissa sairastuvalta, muun muassa Reus, Dahoud, Weigl, Götze ovat joukkueen keulakuvia ja ratkaisuhahmoja kentällä. Dortmundin keskikenttäosasto on sarjan paras ja voittaa Bayern Munchenin tässä vertailussa jopa helposti.
Joukkueen bravuuriksi on viime vuosina muodostunut hyvä puolustus ja keskikenttäpeli. Tämä kyseinen asia aiheuttaa suurta päänvaivaa Hannoverille perjantai-illassa eikä Hannover varmastikkaan pääse luomaan hyviä tekopaikkoja. Hannoverilta on sairastuvalla pieni liuta pelaajia: Martins Felipe, Timo Hubers, Edgar Prib, Noah-Joel Sarenren-Bazee. Dortmundilta vuorostaan pois on Omer Toprak ja Jacob-Bruun Larsen.
Dortmund vuorostaan saa Leipzigiä heikomman vastuksen Hannoverista ja keltaiset tulevat rokkottamaan jokaisesta virheestä. Dortmund heiluttaa runsaasti verkkoja illan ottelussa ja vie ottelun selvästi nimiinsä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ