pe 22.05. klo 21:30

Hertha Berlin - Union Berlin

Nähdäänkö Berliinin derbyssä yllätys?

Tulevan jalkapalloviikonlopun käynnistää herkullinen Berliinin derby. Hertha BSC palasi tyylikkäästi kentille uuden valmentajansa Bruno Labbadian alaisuudessa, joskin 0-3 -voittolukemien taakse on ennen johtopäätöksiä hyvä kurkistaa. Union Berlin hävisi kotonaan Bayern Münchenille ja esitys oli vastustajan tasoon peilaten kohtalainen. Vetoihin tuumitaan tällä kertaa derby-yllätystä.

Hertha vaihtoi ennen ottelutaukoa valmentajaa peräti kolmatta kertaa kuluvan kauden aikana joukkueen ajauduttua lähelle putoamiskamppailua. Labbadia on sikäli turvallinen palkkaus, että kokemusta vastaavanlaisista pelastustoimista on jo vyöllä. Hoffenheim-peli oli tuloksellisesti loistava, mutta onnea oli kosolti matkassa Hoffenheimin tuhlailtua urakalla ennen kuparisen rikkoontumista. Vladimir Darida palaa pelikieltonsa jälkeen Herthan kokoonpanoon.

Union Berlinin odotettiin kärsivän murskatappion Bayernin isäntänä, mutta Die Rekordmeister ei ollut ottelussa kuitenkaan suvereeni ja omassa päässä saatiin olla odotuksiin nähden suhteellisen rauhassa. Marvin Friedrich puuttui ottelussa Unionin takalinjoilta pelikiellon takia, joten paluu kentille tapahtuu derbyssä. Keven Schlotterbeck sen sijaan nappasi kauden viidennen keltaisen korttinsa, joten derby jää väliin. Union-luotsi Urs Fischerin mukanaolo on vielä hämärän peitossa.

Sosiaalisessa mediassa hölmöillyt Salomon Kalou ei todennäköisesti enää Herthan paitaa pue tällä kaudella päälleen. Marius Wolf ja Karim Rekik lienevät lisäksi vielä kuntoutusosastolla perjantaina. Yunus Malli sekä rotaatiomiehet Akaki Gogia ja Sheraldo Becker muodostavat näillä näkymin Unionin sairasosaston.

Perjantain ottelussa paineet ovat Herthalla, sillä kauden ensimmäinen derby meni Unionin nimiin. Kotiedusta ropisee tietysti siivu tyhjien katsomoiden ja Unionin lyhyen pelimatkan takia. Hertha ottaa todennäköisesti ottelussa ohjat pallonhallinnan osalta ja tämä sopinee kyllä vierasjoukkueelle. Unionilla on mahdollisuus voittoon, ja yllätys maistuu myös vetokupongille.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>