su 25.08. klo 19:00

Hertha - Wolfsburg

Jatkaako Bayern Münchenin vieraana huippusuoritukseen venynyt ryhmä hyviä otteitaan?

Hertha Berlin isännöi kauden toisella Bundesliiga-kierroksella Wolfsburgia. Berliiniläisten suunta on ollut hyvä kauteen valmistavista otteluista lähtien ja ensimmäisessä sarjaottelussaan se haki yhden vieraspisteen Bayern Müncheniltä. Sunnuntain vierailija oli niin ikään sarjakauden avauksessaan voitokas.

Hertha Berlin vieraili kauden ensimmäisessä ottelussaan Allianz Arenalla Münchenissä. Bayernin pelaaminen ei etenkään ottelun alkumetreillä vakuuttanut, joskin Robert Lewandowski siirsi isännät johtoon avausjakson puolivälin jälkeen. Hertha iski kuitenkin salamana takaisin – kahden maalin muodossa. Puoliajalla berliiniläiset siis johtivat 1–2-numeroin ja vaikka lopulta Bayern tulikin tasoihin, oli esitys vierasjoukkueelta todella vahva.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Pallo oli jatkuvasti Bayernin hallussa, mutta Hertha onnistui täydellisesti omassa pelisuunnitelmassaan ja käytti oikeastaan kaikki mahdolliset maalintekotilanteensa. Tehokkuutta oli siis oikeassa paikassa mukana. Bayern München voitti Saksan pääsarjan viime kaudella ja oli sarjan toiseksi paras kotijoukkue.

Wolfsburg aloitti kautensa kotiottelulla FC Kölniä vastaan ja piti maalinsa puhtaana aina lisäajalle saakka, kunnes vieraat kavensivat loppunumeroiksi 2–1. On selvää, että vastustaja kovenee jonkin verran Wolfsburgin näkökulmasta seuraavassa ottelussa.

Isännille ottelusta tulee täysin erilainen avaustaisteluun verrattuna, koska puolustustaistelun ja vastahyökkäysten lisäksi sillä on nyt mahdollisuus myös pallokontrolliin. Hertha sai takuulla lisää itseluottamusta hyvästä suorituksesta ja tärkeästä pisteestä avausottelussa.

Kotijoukkue oli jo harjoituskaudella äärimmäisen tehokas ja loi runsaasti maalipaikkoja. Paperilla joukkueet vaikuttavat todella tasaisilta, mutta Herthan edelliskierroksen mainio suoritus ja viimeaikainen tehokkuus kotiedulla höystettynä kääntävät kelkan isäntien suuntaan.

Joukkueet ovat pelanneet lähihistoriassaan Bundesliigassa todella tasaisia kamppailuja ja sellainen on todennäköisesti jälleen luvassa. Nostetaan ensimmäiseksi pelivaihtoehdoksi kotivoitto tasapeli ei vetoa -optiolla. Vaihtoehtoisena valintana tarjotaan suoraa kotivoittoa.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>