la 29.02. klo 16:30

Hoffenheim - Bayern München

Virittääkö Hoffenheim yllätyksen?

Haistellaan viikonlopun Bundesliigakierrokselle ainakin yhtä yllätystä. Hoffenheim ja Bayern München ovat hiljattain kokeneet loukkaantumisten suhteen kovia ja Robert Lewandowskin kuukauden mittainen huili on ehdoton ykkösuutinen.

Bayern kävi tiistaina Lontoossa pyyhkimässä Chelsealla lattiaa ja Lewandowski oli varsin tuttuun tyyliinsä avainroolissa kaikissa kolmessa maalissa. Kuinka bavarialaisten peli sitten kulkee ilman kiistatonta ykköstähteä? Poissaolo näkyy pakostikin ainakin vierasjoukkueen tehoissa, sillä nyt on kyse Bundesliigan ja Mestarien liigan maalipörssin kärkinimestä. Niklas Süle, Ivan Perisic ja niin ikään tiistaina loukkaantunut Kingsley Coman miehittävät sairastupaa puolalaisen seurana.

Hoffenheim on esiintynyt alkuvuodesta nuhaisesti, mutta vastustajat eivät ole alkuunkaan olleet sieltä helpoimmasta päästä. Juuri Bayern laitettiin Saksan cupissa tiukille kuun alussa ja Hoffenheimin kohdalla voidaankin puhua jopa pienestä piikistä Bayernin lihassa. Kauden avauskohtaaminen liigassa kääntyi Allianz Arenalla Hoffenheimille. Munas Dabbur, Ishak Belfodil ja Sargis Adamyan ovat lasaretissa, joten kärkiosasto on ottanut osumaa kotijoukkueellakin.

Pelivalinnaksi nostetaan Hoffenheim +0,5:n tasoituksella huippukertoimella eli tasapelillä tai kotivoitolla veto osuu. Hoffenheimilla on kick off -hetkellä alla viikon valmistautuminen ja Bayernilla on tiistain reissupeli hienoisena rasitteena. Lewandowskin loukkaantuminen voi potentiaalisesti olla valtava isku Bayernin menestysmahdollisuuksille tulevina viikkoina.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>