la 08.02. klo 19:30

Leverkusen - Dortmund

Pysäyttääkö Lukas Hradecký Erling Braut Hålandin Dortmundin?

Saksan Bundesliigan 21. ottelukierroksella Lukas Hradeckýn johdattama Leverkusen kohtaa kovassa vireessä olevan Dortmundin.

Leverkusen on Dortmundin tavoin kovassa vireessä ja se on pelannut runsasmaalisia otteluita paljon viime aikoina. Joukkue on voittanut edellisistä viidestä ottelusta neljä, mutta myös omissa on soinut yhtä kamppailua lukuun ottamatta joka kerta. Edellisellä kierroksella Leverkusen kärsi kirvelevän 2-1 tappion Hoffenheimille ja ryhmä jatkaa sarjataulukossa viidentenä.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Dortmund on pelannut järjettömän viihdyttäviä otteluita kerta toisensa jälkeen, eikä vähiten uuden huippuhankintansa – Erling Braut Hålandin – avulla. Norjalaisteini on mättänyt käsittämättömät kahdeksan maalia, eikä maalitehtailu tunnu hiipyvän ollenkaan. Dortmund on sarjataulukossa kolmantena kolmen pisteen päässä sarjaa johtavasta Bayern Münchenistä, joten piste-erot ovat erittäin pienet ja kaikki pisteet ovat elintärkeitä mestaruustaistoa ajatellen.

Ottelusta on lupa odottaa erittäin vauhdikasta, missä mennään päästä päätyyn, ja kummallakin maalipaikkoja riittää, joten nostetaankin lapulle yli 3,5 maalia ottelussa.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>