la 23.05. klo 16:30

Paderborn - Hoffenheim

Maalit tiukassa Benteler-Arenalla

Paderbornin ja Hoffenheimin kohtaaminen ei lupaile kovaa ilotulitusta. Viime viikonloppuna kummankaan joukkueen tekeminen ei herättänyt hurraa-huutoja ja varsinkin Paderbornin esitys oli luokaton. Hoffenheim jäi näistä joukkueista kuitenkin tyystin ilman pisteitä ja tilanteeseen lähdetään hakemaan kohennusta lauantaina. Pienimaalisuudesta löytyy ottelun kiinnostavin vetoidea.

Steffen Baumgartin luotsaama Paderborn on suuressa putoamisvaarassa sarjajumbona. Matkaa sarjakarsintapaikkaan on kuusi pistettä, joten kurssin on käännyttävä vauhdilla. Huolta herättää meneillään oleva seitsemän ottelun voitoton putki. Fortuna Düsseldorfin vieraana oli mahdollisuus saavuttaa turvavyöhykettä, mutta Paderborn ei esittänyt hyökkäyspäässä mitään konkreettista ja maaliton tasatulos oli lopputulemana. Sven Michel, Sebastian Schonlau ja Luca Kilian lukeutuvat ottelun epävarmoihin osallistujiin.

Hoffenheiminkaan tuloskunto ei joukkuetta juuri mairittele, sillä voitottomien otteluiden putki kasvoi Herthaa vastaan kuuteen. 0-3 -tappiolukemat olivat tietysti tylyt, mutta ei Hoffenheim pelillisesti ollut kuitenkaan alakynnessä. Paderborn-pelissä Alfred Schreuderin suojatit ovat ennakkosuosikkeja, mutta hyökkäyspäässä hankaluuksia aiheuttaa Ishak Belfodilin, Sargys Adamyanin sekä mahdollisesti myös Andrej Kramaricin, Munas Dabburin ja Ihlas Beboun poissaolot.

Ottelun pelivalinnaksi nostetaan alle 2,5 maalia, jolle saa maistuvan kertoimen. Paderborn on perustasoltaan varsin heikko yhdistelmä ja Hoffenheim on ansainnut ennakkosuosikin viittansa. Vieraiden loukkaantumishuolet ovat kuitenkin edelleen huomattavia ja käsittämättömästi ne koskevat lähes täysin hyökkäyksen tehoiluosastoa.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>

Kertoimet ottelulleSC Paderborn - Hoffenheim23.05.2020