Bundesliiga su 14.03. klo 16:30

RB Leipzig - Eintracht Frankfurt

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Bundesliigan kakkonen ja nelonen vastakkain – potentiaalisesti todella viihdyttävä ottelu luvassa

Bundesliigassa nähdään iso peli, kun sarjan kakkonen kohtaa nelosen. RB Leipzig vs. Eintracht Frankfurt. Tämä on kenties jo entuudestaan selvää, jos lukee nämä rivit. Kysymys kuuluu, mitä ottelulta on syytä odottaa?

Frankfurtilla on tökkinyt pari viime peliä, mutta ennen sitä oli todella hyvä runi. Leipzigilla kulkee todella hyvin sarjassa, mutta joukkue hävisi kahdesti Liverpoolille kahdella maalilla. Putoamisen voi ottaa monella tavalla ja se tuskin vaikuttaa yhtälöön – Bundesliiga on edelleen todella elossa. Samalla ei se voi olla vaikuttamatta. Tappiot ovat tappioita ja samalla oppitunteja. Niitä ei kuitenkaan haluaisi aivan liian tiheästi.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Molempien terveystilanteet ovat hyvät ja painavin uusi poissaolo on Angelino. Marcel Halstenberg tuuraa todennäköisesti laitapakkina. Julian Nagelsmannin systeemissä on wingbackeilla tai laitapakeilla iso merkitys. Angelinon hyökkäysvoiman puute tuntuu aina. Kapteeni Marcel Sabitzer on takaisin pelikiellon jälkeen.

Mielenkiintoista on, että markkina on ollut nyt pelipäivänä tooodella RB Leipzig myönteinen. Voisi toki vetää vastaan, mutta rehellisyyden nimissä ei Frankfurtin tasoitus kiinnosta tähän peliin. 2-1 lopputulos tuntuu todennäköisimmältä ja maalimääristä löytyy pientä etua.

Kumpikaan joukkue ei pakittele ja molempien lähestymistapa on eri tavalla todella hyökkäävä. Wingbackit vs. wingbackit saattavat tukahduttaa hieman intoa, mutta samalla voi se avata todella isoja tiloja. Lapulle tarttuu siis yli 2.5 maalia tähän otteluun. Potentiaalisia skenaarioita on olemassa sopivan monia. Olen hieman markkinaa enemmän Frankfurt myönteinen, mutta avaukset ja ottelun alku kiinnostavat liian paljon tähän hätään.