Bundesliiga pe 17.01. klo 21:30

Schalke - Mönchengladbach

Bundesliigassa luvassa tasainen kärkikamppailu!

Saksan Bundesliigassa käydään perjantai-iltana mielenkiintoinen kärkikamppailu, kun Borussia Mönchengladbach matkustaa Schalken vieraaksi Veltins Areenalle.

Schalke on 17 ottelukierroksen jälkeen sarjataulukossa viidentenä seitsemän pisteen päässä sarjaa johtavasta RB Leizpigistä. Schalke on napsinut pisteitä hyvään tahtiin, vaikka sen hyökkäys- tai puolustuspelaaminen ei ole säväyttänyt mitenkään erityisen hyvin. Joukkueen paras maalintekijä on marokkolainen Amine Harit, joka on viimeistellyt kuusi maalia Bundesliigassa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Mönchengladbachin kausi on ollut erinomainen ja sillä onkin kaikki mahdollisuudet taistella mestaruudesta. Se on sarjassa toisena vain kahden pisteen päässä sarjakärjestä. Joukkueen sekä puolustus- että hyökkäyspelaaminen on ollut paremmalla tasolla kuin Schalkella. Vieraat ovat napsineet pisteitä kovaan tahtiin ja ennen kaikkea puolustuspelaaminen on ollut todella tiivistä. Tästä hyvänä osoituksena on vain 18 päästettyä maalia, mikä on koko sarjan vähiten yhdessä Wolfsburgin kanssa.

Kärkikamppailu on äärinmäisen tärkeä kummallekin ja kertoimien valossa ottelusta povataan suurta maalijuhlaa, mutta molemmat joukkueet tiedostavat sen, ettei tätä taistoa ole varaa hävitä. Uskotaankin, että ottelusta tulee tarkka ja pienten marginaalien peli, joten isketään lapulle vähämaalisuutta (ottelussa alle 2,5 maalia) panostaen maltillisesti.

10 euroa pelirahaa