la 23.05. klo 16:30

Wolfsburg - Dortmund

Jadon Sancho on palaamassa avauskokoonpanoon – jyrääkö Dortmund taas voittoon?

Dortmund palasi viime viikonloppuna isännän elkein Bundesliiga-viheriöille, kun se kaatoi sekavasti esiintyneen Schalken Ruhrin paikallisessa. Wolfsburg kairasi niin ikään voiton, mutta vastuksen koventuessa merkittävästi se uhkaa jäädä jalkoihin tulevassa koitoksessa. Dortmund on saamassa tähtipelaajansa takaisin avauskokoonpanoonsa, mutta isännillä on edelleen loukkaantumishuolia.

Ruhrin derbyssä tyrmäävän 4–0-voiton paluun kunniaksi nakutelleen Dortmundin tilanne on vahva. Joukkue vaikuttaa tällä erää Bayern Münchenin kovimmalta haastajalta sarjan voittotaistelussa ja tulevan tiistain Der Klassiker häämöttää jo lähellä. Ensin olisi kuitenkin selviydyttävä ottelusta Wolfsburgia vastaan.

Augsburgin paluukierroksella lopulta 90. minuutin osumalla 1–2-numeroin kaatanut isäntä kärsii poissaoloista, eikä joukkueen materiaalilla paljoa Dortmundin vastaavan kanssa kilpailla. Joukkueen paras maalintekijä Wout Weghorst palaa kokoonpanoon pelikieltonsa jälkeen, mutta William ei ole koronatilanteen vuoksi pystynyt palaamaan kotoaan Brasiliasta Saksaan ja myös joukkueen kapteeni Josuha Guilavogui sekä Yannick Gerhardt ovat sivussa edelleen.

Jadon Sancho on palaamassa avaukseen, mikä olisi iso uutinen Dortmundille, joka esiintyi pienistä poissaoloista huolimatta todella vahvasti viime viikonloppunakin. Sanchon lisäksi Emre Can on tiettävästi palaamassa joukkueen vahvuuteen. Lucien Favren suojateista sivussa ovat ainakin Axel Witsel, Nico Schülz, Dan-Axel Zagadou sekä Marco Reus. Kaiketi laajalla materiaalilla operoiva Dortmund saa jälleen jalkeille äärimmäisen vahvan kokoonpanon, jolla olisi mahdollista kaataa joukkue kuin joukkue Bundesliigassa.

Uskotaan, että Bayern-klassikon lähestyessä Dortmund haluaa alleen parhaimman mahdollisen kamppailun. Varsinaisesta kotiedusta ei voida puhua tyhjille katsomoille pelattaessa ja vieraiden kokoonpanokin näyttää paremmalta kuin viime viikon rökityksessä. Nostetaan otteluun yksinkertainen pelivalinta, joka on tämän vuoden otteluissa kahdeksan kertaa yhdeksästä voittajana selvinneen Dortmundin vierasvoitto.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>

Kertoimet ottelulleVfL Wolfsburg - Borussia Dortmund23.05.2020