AFCON 2022 su 23.01. klo 18:00

Burkina Faso - Gabon

Burkina Faso tykittää jatkoon!

Burkina Faso ja Gabon aloittavat Afrikan mestaruusturnauksen jatkopelit Kamerunin rannikolla, Limbessä. Molemmat joukkueet suoriutuivat alkulohkoistaan kunnialla, ja ottelun voittaja tulee puolivälierissä saamaan jo todella kovan vastuksen.

Burkina Faso kärsi avausottelussa tappion Kamerunille, mutta keräsi kahdesta muusta lohko-ottelusta neljä pistettä, mikä riitti komeasti jatkoon. Burkina Faso ei ole Kamerun-ottelun lisäksi viime aikoina hävinnyt otteluita, joten joukkue on todella sitkeä ja pelillisesti se on kurinalainen. Kamou Malon suojatit eivät lähde riehumaan, vaan hakevat tulosta nöyrän työnteon kautta.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Gabon ei kärsinyt alkulohkossa yhtään tappiota, mutta mitenkään ylikylältä porukka ei kuitenkaan vaikuta. Joukkueen permanentti meni uusiksi Pierre-Emerick Aubameyangin ja Mario Leminan vetäydyttyä turnauksesta. Alkulohkon päättänyttä tasapeliä Marokon kanssa on pidettävä arvossa, sillä Gabon oli ottelun loppupuolella kiinni jopa voitossa.

 

Nähdyn perusteella Burkina Faso on joukkueista vahvempi. Gabonille voi antaa pelistä jopa ohutta kotietua, mutta silti Burkina Faso on suosikki menemään jatkoon. Tämä tapahtuma maksaa oikein mukavasti juuri Mr Greenillä, joten tämä ottelu olkoon hyvä triggeri tilin avaukseen ja maistuvaan vetoon.

10 euroa pelirahaa