Valioliiga la 07.05. klo 17:00

Burnley - Aston Villa

Turf Moor ei ole helppo paikka Aston Villalle! Nappaako tulikuuma ja entisestään vahvistuva isäntä voiton?

Burnley on vakuuttavassa kolmen ottelun voittoputkessa ja tärkeitä pisteitä on sen myötä kertynyt. Sarjapaikka on edelleenkin kaikkea muuta kuin varma ja jokaisella pisteellä on väliä. Aston Villa voitti kotonaan Norwichin viime viikolla, mutta maaliskuun loppu ja huhtikuu olivat joukkueelle tuloksellisesti todella vaikeita. Turf Moorilla ei ole vieraille luvassa helppoa iltaa, kun nälkäinen ja kovakuntoinen isäntä saanee myös kokoonpanoonsa lisävahvistusta sairastuvalta.

Sensaatiomaista loppukiriä kaudelleen virittelevä Burnley on väkisin tarraamassa ensi kauden sarjapaikkaan. Töitä on jäljellä reilusti, mutta tällä hetkellä näyttää hyvälle. Neljässä edellisessä ottelussaan joukkue on pelannut vieraissa tasapelin West Hamia vastaan, kaatanut kotonaan Southamptonin sekä Wolvesin puhtaalla pelillä. Edellisessä matsissaan joukkue nappasi reissussa 1–2-vierasvoiton Watfordia vastaan. Pisteputkensa aikana joukkue on mättänyt kuusi maalia, joista jokaisen on tehnyt eri pelaaja – omissa on kolissut vain kahdesti.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Ainoastaan Johann Berg Gudmundsson sekä Ashley Westwood ovat varmuudella sivussa isännillä. Ben Mee sekä Jay Rodriguez tuskin ovat 90-minuuttisessa kunnossa, mutta pelaaminen on mahdollista. Maxwel Cornet sekä Erik Pieters nähtäneen niin ikään pitkästä aikaa kokoonpanossa, mikä olisi huippuvireiselle isännälle erinomainen uutinen.

Aston Villa on arvottu kertoimissa niukaksi ennakkosuosikiksi, mitä pitää ihmetellä. Materiaaliltaan joukkue on toki hivenen vahvaa kotietua nauttivaa isäntää vahvempi, mutta mikään muu ei puolla Steven Gerrardin miehistölle kovinkaan vahvaa menestystä tässä kamppailussa. Kuuden kamppailun otannalla pisteitä on tullut vain kahdessa matsissa ja ainoa voitto puolestaan irtosi sarjajumboa Norwichia vastaan viime viikolla. Jobinpostia on tullut paitsi tulosten muodossa myös pelaajatilanteen osalta.

Jacob Ramsey on todennäköisesti sivussa tulevassa ottelussa Leon Baileyn tavoin. Morgan Sanson on takaisin kokoonpanossa, mutta nähtäväksi jää, millainen on ranskalaiskeskikentän pelikunto tai pääseekö tämä edes kehiin. Varmuudella telakalla jatkaa Kortney Hause. Hyökkäyspäässä on ollut viime aikoina vaikeuksia löytää tulosta, kun ainoat maalit kolmen kamppailun otannalla ovat tulleet nimenomaan kanarialintupaitoja vastaan. Pelivalinnaksi lauantaille otetaan kotijoukkueen Burnleyn voitto tasapeli ei vetoa -markkinassa.

10 euroa pelirahaa