la 16.12. klo 19:30

Burnley - Everton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Rajusti sijoitustaan parempi joukkue! Nappaako Chelsean ja Newcastlen yli kävellyt Everton jälleen pisteet?

Tällä hetkellä parasta jalkapalloaan vuosikausiin esittävä Everton on pistänyt jonoon kolme nollapeliä ja viime viikolla kotinurmella kaatuivat sekä Newcastle että Chelsea. Pitää muistaa, että joukkue sai kymmenen pisteen sakon, jota ilman se olisi sarjassa kymmenentenä jättäen taakseen muun muassa viime viikonloppuna voittamansa lontoolaisjoukkueen. Burnley pyristelee niin ikään häntäpäässä, mutta tasoero vieraisiin on huomattavasti suurempi kuin taulukosta voisi päätellä.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Evertonilla on pitkästä aikaa peli-identiteetti, punainen lanka ja positiivinen ilme. Sen taustalla on pitkälti konkarivalmentaja Sean Dyche. Joukkueella ei ole viime aikoina ollut merkittäviä heikkouksia, mikä on selvästi uusi juttu. Puolustuspermanentti toimii, kun vastustajat eivät saa läheskään tarpeeksi vaarallisia tilanteita – lisäksi hyökkäyspelaaminen on tehokasta ja tontteja tuli esimerkiksi viime viikolla jopa huippumiehistöjä vastaan varsin mukavasti. Maalivahtipelaamisen osalta Everton voi repiä etua aivan kärkijoukkueita myöden, sillä Jordan Pickford on muun joukkueen tavoin vahvassa lennossa.

Pari pelikieltoa Evertonilla on, kun Jarrad Branthwaite sekä Idrissa Gana Gueye putoavat korttitiliensä täyttymisen vuoksi sivuun. Toisaalta Seamus Coleman sekä Amadou Onana lähestyvät pelikuntoa ja ainakin jälkimmäinen voi olla jo pelikunnossa. Ashley Youngin pelikunto on niin ikään kysymysmerkki, kuten myös André Gomesin.

Vincent Kompanyn luotsaama Burnley sai viime viikolla arvokkaan vieraspisteen tasapelillä Brightonia vastaan, mutta muilta osin vähänkään kelvollisia joukkueita vastaan on tullut käkättimeen ja lujaa. Kahdeksassa kotiottelussaan vaivaiset kolme pistettä pokannut isäntä joutuu otteluun ilman pitkäaikaisloukkaantunutta Luca Koleoshoa, Lyle Fosteria, Jack Corkia sekä pelikiellossa olevaa luottopuolustajaa Charlie Tayloria. Lisäksi Josh Cullen lienee yhä sivussa loukkaannuttuaan marraskuun lopulla West Hamia vastaan.

Everton on tällä hetkellä kovassa lennossa ja todellisuudessa huomattavasti sijoitustaan varteenotettavampi ryhmä. Joukkueen rutiini on aivan toisella tasolla isäntiin verrattuna ja laadukkaampi miehistö niistää pisteet suvereenisti. Kerrointa on tarjolla, joten Dychen miehistöön luotetaan – pelivalintana toimii vierasvoitto (1X2).

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää missä tahansa vedonlyöntikohteissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.