ti 26.12. klo 19:30

Burnley - Liverpool

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Merseysiden punaiset porskuttaa! Jääkö sarjanousija tapaninpäivänä Kloppin poppoon jyrän alle?

Siirretään katseita jo hyvissä ajoin tapaninpäivän perinteisiin Valjuhulinoihin, vaikka vielä on edellisetkin pelit pelaamatta. Kannattaa siis tätä vihjettä lukiessa huomioida, että esimerkiksi kokoonpanoissa voi olla pieniä muutoksia lähempänä ottelua, mutta näillä mennään! Liverpool vierailee Turf Moorilla ja hieman on läpihuutojutunkin makua tässä kohtaamisessa.

*Nappaa loppuvuodelle huntin edestä ilmaisvetoja ilman kierrätystä! Tsekkaa ohjeet tipsin lopusta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Burnleylle Valioliiga on osoittautunut kuluneella alkukaudella turhankin kovaksi ympäristöksi. Vincent Kompanyn alaisuudessa dominoitiin viime kaudella Mestaruussarjassa näyttävällä pelityylillä, mutta tämän sapluunan siirtäminen yksi yhteen Valioliigan puolelle on ollut haastava tehtävä. Kasassa on kirjoitushetkellä vasta kahdeksan pistettä – toki Fulham-peli lauantaina on vielä pelaamatta.

Liverpool FC

@LFC
The pass from @TrentAA to set-up @MoSalah 🔝


Sikäli kun Poolille ei lisää loukkaantumisia tai pelikieltoja lauantain kärkikamppailusta tule, on tiistaina sivussa Joël Matip, Andy Robertson, Thiago, Diogo Jota, Alexis Mac Allister sekä Stefan Bajcetic. Burnleylta pelin varmasti missaa vain vakavasti polveaan loukannut Luca Koleosho. Johann Berg Gudmundsson, Jack Cork ja Aaron Ramsey luultavasti ovat viimeistään tiistain pelissä kokoonpanossa.

Liverpool tulee mitä todennäköisimmin luomaan tiistaina maalipaikkoja taas vähintään kahteen osumaan – useamminkin voi kolista! Jürgen Kloppin suojatit ovat hyökänneet joka tapauksessa mielettömän vaarallisesti syksyllä ja Burnleyn alakerta tuskin tätä rummutusta tulee kestämään. Laitellaan siis Poolille betsit tiistaille -1,5:n tasoituksella.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Liverpool -1,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.