Valioliiga la 23.09. klo 22:00

Burnley - Manchester United

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kokoonpanotilanne kaukana ihanteellisesta! Konttaako repaleinen Manchester United jälleen?

Manchester United painii edelleen mittavien poissaolohuolien kanssa ja Burnley saa kotiottelussaan loistavan iskupaikan. Repaleinen vierailija pelasi keskiviikkona Mestarien liigaa Münchenissa, joten myös lepoetu suosii kotijoukkuetta. Burnley sai viime viikonloppuna pistetilinsä auki tyylikkäällä vierastasapelillä Nottinghamia vastaan. Onko nyt luvassa ensimmäinen kovemman luokan ryöstö?

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

Vincent Kompanyn miehistöltä ei odoteltu sankaritekoja, mutta pirullinen vastustaja Turf Moorin isäntä voi isommilleenkin tällä kaudella olla. Pelaajatilanne on siinä mielessä hyvä, että sairastuvalla ei ole muutoksia. Hjalmar Ekdal, Michael Obafemi sekä Darko Churlinov jatkavat sivussa. Lyle Foster on pelikiellossa katseltuaan punaista City Groundilla viime viikonloppuna, mutta orastavasta polvivammasta kärsinyt Vitinho lienee pelikunnossa – lopullisesti tilanne selviää pelipäivänä.

Burnley FC

@BurnleyOfficial
Ready to face Manchester United 👊

Jos on isäntien pelaajatilanne siedettävä, samaa ei voi vieraista sanoa. Vierailija joutuu nyt pelaamaan toista kertaa lyhyessä ajassa, kun se kävi keskiviikkona häviämässä erikoisen maalirikkaan lopun myötä 4–3-numeroin Bayern Münchenille. Rotaatioon ei ole kovin hyviä mahdollisuuksia, koska Erik ten Hagin miehistöllä on edelleen kymmenkunta ukkoa sivussa.

Erityisen haavoittuvainen tällä hetkellä on puolustuspää, josta puuttuvat Aaron Wan-Bissaka, Luke Shaw, Tyrell Malacia sekä todennäköisesti Raphael Varane ja Harry Maguire. Hyökkäyspäästä sivussa ovat hyllytetyn Jadon Sanchon lisäksi Amad Diallo sekä Antony. Mason Mount, Sofyan Amrabat sekä Kobbie Mainoo puolestaan tuskin ovat vielä ainakaan täyden 90-minuuttisen kunnossa.

Näistä lähtökohdista Uhmapelaajien valinta lauantaille on kotivoitto tai tasapeli (tuplamahdollisuus). Manchester United ei ole vakuuttanut pelillisesti Englannin kentillä, mutta toki myös loukkaantumiset ovat rajoittaneet sen mahdollisuuksia huomattavasti. Burnleylle tuleva ottelu on vasta viikon ensimmäinen – vaikka se on haastaja, lepoedusta repaleista suurseuraa vastaan voi olla merkittävää hyötyä. Edelleen on sellainen tuntuma, että Kompanyn miehistön käsittelyssä Turf Moorilla saattaa kuluvalla kaudella räpeltää useampikin Valioliiga-jättiläinen.

Nappaa 25€ ilmaisveto Valioliigaan!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän viikon Valioliiga-matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.