Championship ti 25.10. klo 22:00

Burnley - Norwich

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kovaa viihdettä luvassa brittifutiksen ja Pukin faneille – maaliveto sisään!

Championshipissä sarjatilanne on ennen viikko-otteluita vähintäänkin mielenkiintoinen: kärjessä paistattelevat tasapistein QPR ja Blackburn. Top kuusi -joukkueista myös Swansea ja Millwall lukeutuvat yllättäjiin. Tiistain taiston osapuolista Burnley on tällä hetkellä pisteen perässä kärkikaksikkoa, ja voitottomaan syöksykierteeseen joutunut Norwich on heti play-off viivan alapuolella.

Tasaisessa Championshipissä Burnley on kärsinyt ainoastaan yhden tappion, mikä on ylivoimaisesti vähiten koko sarjassa. Tasapelejä on kuitenkin hangattu peräti puolet peleistä, mikä selittää sen, mikseivät Vincent Kompanyn suojatit ole sarjan kärjessä. Viikonloppuna näytti tulevan toinen tappio, kun Sunderland meni 20 minuutin kohdalla jo kahden maalin johtoon, mutta Burnley täräytti toisella jaksolla peräti neljä byyriä. Kompany tehnee pieniä muutoksia avaukseen tiistaiksi.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Norwich saattaa saada sairastuvalta pelaajan tai pari takaisin vahvuuteen. Kenny McLean jatkaa sen sijaan pelikieltonsa kärsimistä. Teemu Pukki oli vaihteeksi maalintekopäällä vierasmatsissa Sheffield Unitedia vastaan. Knallikin oli tarjolla, mutta Pukki epäonnistui rankkarissa, ja Kanarialinnut jäivät tasapeliin. Englantilaisessa jalkapallossa pitkäpinnaisuus ei ole tätä nykyä hyve, ja viisi peräkkäistä voitotonta ottelua ovat saaneet manageri Dean Smithin pallin heilumaan. Tulosta olisi siis synnyttävä.

Burnley voisi olla hyväkin vetokohde, mutta se on liian tasuriherkkä, ja Norwich on tauluaan kovempi vastus. Isännät ovat sarjan tulivoimaisin porukka, ja Norwich antoi viikonloppuna näytteen omista hyökkäystehoistaan. Tämä matsi on overiin päin kallellaan, ja maaliodottamaa on tarpeeksi, jotta näillä kertoimilla lähdetään mukaan. Mr Green on nokalla, joten sinne siis!