Valioliiga to 21.04. klo 21:45

Burnley - Southampton

Saako Southampton pelaamiseensa lisää nostetta Turf Moorilla?

Southampton voitti edellisessä ottelussaan Arsenalin ja selätti nöryyttävän Chelseaa vastaan tulleen murskatappion nopeasti. Burnley on ollut jo pidempään heikossa vireessä, eikä sen tekeminen viime viikon West Ham -tasapelistä huolimatta ole suuresti sykähdyttänyt. Isännän tilanne on huomattavasti tukalampi, sillä se tarvitsisi kaikki mahdolliset pisteet sarjapaikkansa säilyttämiseksi. Toisaalta vierailijan leirissä tunnelmat ovat huomattavasti rennommat.

Ralph Hassenhüttlin Southampton voi vielä nousta pari sijaa ylöspäin, mutta sen tilanne sarjassa on melko turvallinen. Joukkue on ensimmäisellä putoamispaikalla eli kolmanneksi viimeisenä olevaa Burnley-miehistöä peräti 14 pistettä edellä. Vieraiden sairastilanne on niin ikään hyvä – varmuudella sivussa ei ole yhtäkään pelaajaa. Pitkään loukkaantuneena ollut ja alkukaudella vahvoja otteita esittänyt ykkösmaalivahti Alex McCarthy on ainoa kysymysmerkki, mutta tämänkin paluu lähestyy. Isännillä tilanne on hieman haastavampi.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Paineet ovat kovat, sillä Evertoniin on eroa kotijoukkueella jo neljä pistettä. Merseysidelaismiehistö pitää hallussaan viimeistä sarjapaikkaan oikeuttavaa sijaa 16. Sairastuvalla Burnleyn joukkueesta ovat Johann Berg Gudmundsson, Ben Mee, Ashley Westwood sekä Erik Pieters. Vierailija saa tälläkin osastolla selvähkön edun – Hassenhüttlilla on nimittäin paras kokoonpanonsa käytössä ja isäntien päädyssä joudutaan puolestaan tekemään pari kompromissia.

Pelivalinnaksi otteluun otetaan kylmästi vierasvoitto. Kumpikaan joukkueista ei ole viime aikoina säkenöinyt, mutta Southamptonin paluu toissa viikon Chelseaa vastaan tulleen 0–6-löylytyksen jälkeen oli upea. Ryhmä kaatoi Arsenalin maalein 1–0. Lisäksi isännän pelaajatilanne on selvähkösti heikompi ja sillä on valtavat paineet onnistua kairaamaan tällaisessa ottelussa pisteitä ensi kauden Valioliiga-mahdollisuuksia ajatellen.

10 euroa pelirahaa