Valioliiga la 05.02. klo 20:00

Burnley - Watford

Roy Hodgson palaa Valioliigaan eläkkeeltä – Watfordin tähtihyökkääjä puuttuu 74-vuotiaan debyytissä

Watford on saanut Afrikan mestaruuskisakävijänsä takaisin mukaan Burnley-ottelun alla ja tästä saattaa hyvinkin tulla sille tarvittavaa lisäenergiaa. Viimeinen esiintyminen ennen maaottelutaukoa jäi tuhnuksi ja valmentajallekin annettiin potkut. Korvaaja on pieni yllätysnimi, mutta ei oikeastaan yllätä ketään. Isäntien poissaolotilanne jatkuu melko pahana, mutta hyökkäyspäähän saattaa olla tiedossa apuja tuoreesta vahvistuksesta jo lauantaille.

Lauantaina pelataan myös Valioliigaa, kun Burnley ja Watford kohtaavat putoamiskamppailun kannalta todella kriittisessä väännössä Turf Moorilla. Isäntien Maxwel Cornet ei vielä pelaa palattuaan vastikään Afrikan mestaruuskisoista ja loukkaantuneina jatkavat Johann Berg Gudmundsson, Charlie Taylor, Ashley Barnes sekä Matej Vydra. Pelikiellossa korttitilin täyttymisen vuoksi on puolestaan Josh Brown.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Vierailija saa Afrikan kävijänsä takaisin kokoonpanoon. Adam Masina, Imran Louza sekä William Troost-Ekong ovat siis käytettävissä. Turf Moorilla nähdään myös joukkueen uuden managerin ensiesiintyminen – Roy Hodgson palaa eläkkeeltä tositoimiin Watfordin peräsimessä. Konkarin paluu ei varsinaisesti ollut kaikista odotetuin optio, mutta jostain syystä se ei myöskään tunnu yllättävältä. Ajatus tuntuu kulkevan vuonna 1947 syntyneellä englantilaisella varsin mallikkaasti, joten mikäs siinä.

Koronaviruksen aiheuttamasta taudista kärsineillä vieraiden Ben Fosterilla sekä Craig Cathcartilla on hyvä mahdollisuus päästä kehiin jo Burnleyn vieraana. Muilta osin loukkaantumistilanne säilyy samana, mutta selvänä takaiskuna voidaan pitää maalein 0–3 päättyneen ja Claudio Ranierin potkuihin lopulta johtaneen Norwich-ottelun ulosajosta johtuvaa Emmanuel Dennisin pelikieltoa.

Kotijoukkue pisti Chris Woodin Newcastleen saatuaan maukkaan tarjouksen hyökkääjästään, mutta ei jäänyt lepäämään laakereilleen tammikuussa – joku oli hankittava tilalle. Wout Weghorst saapui Burnleyn riveihin Wolfsburgista ja saattaa hyvinkin olla pelikunnossa jo lauantaina. Uudelta hyökkääjältä odotetaan paljon ja jää nähtäväksi, saadaanko tulosta heti avauskamppailussa.

Ottelu on putoamiskamppailun kannalta todella merkittävä, eikä kummallakaan joukkueella ole varaa hävitä. Väännöstä tulee takuulla tiukka ja mahdollisesti myös vähämaalinen. Dennis on tärkeänä palasena vieraiden hyökkäystä sivussa ja myös isäntien poissaolot ovat merkittäviä. Pelivalinnaksi otetaan, että ottelussa syntyy korkeintaan kaksi maalia (alle 2,5). Katso alta ohjeet ja ulosmittaa tipsin koko potentiaali FansBetillä!

Näin saat tästä tipsistä maxit irti Fansbetillä

Fansbet tarjoaa Uhmapelaajille kaksi ylimääräistä ilmaisvetoa kun teet yhden 20€ betsin. Saat siis yhdellä 20€ depolla lyödä yhteensä kolme 20€ vetoa!

Kamppiksen vedoissa on triplapakko, mutta ei anneta sen haitata.

Toimi näin:

1. Avaa tili Fansbetille ja depoa 20€
2. Lyö tripla (kolmen kohteen veto), jossa on “Maalit yhteensä – alle 2,5″ ja valitse lisäksi kaksi haluamaasi kohdetta minimikertoimella 1,40 (kannattaa valita apukohteiksi mahdollisimman todennäköiset kohteet)
3. Kun ensimmäinen veto on ratkennut saat ilmaisen 20€ vedon samoilla ehdoilla. Tsekkaa Uhmapelaajien sivuilta hyvä vihje ja lisää jälleen lappuusi vihjeen lisäksi kaksi min 1,40 -kertoimista kohdetta
4. Kun toinen veto on ratkennut saat toisen 20€ ilmaisvedon. Toista kohta 3.

Näin saat yhdellä 20€ depolla lyödä kolme Uhmapelaajien edukasta vetoa. Mikä parasta mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten voitot saat puhtaana käteen.

Huom! Toimii vaan mobiilissa, joten kännykät käteen ja betsaamaan!

Siirry Fansbetille tästä >>>


 

10 euroa pelirahaa