ma 03.05. klo 22:15

Burnley - West Ham

Ykköstähti Jesse Lingard on sittenkin pelikunnossa! Pystyykö West Ham kairaamaan tärkeät pisteet?

West Hamille kaikki jäljellä olevat ottelut ovat tärkeitä. Joukkueella on mahdollisuus ponnistaa ensi kaudeksi jopa Mestarien liigaan. Chelsea majailee ainoastaan kuuden pisteen etumatkalla ja ottelun vähemmän pelanneena neljännellä sijalla. Burnley on säilyttämässä sarjapaikkansa ensi kaudeksi, eikä sillä ole enää hirvittävän suuria panoksia otteluissaan.

Jesse Lingard on ollut lontoolaisittain kuuma peruna kuluvalla viikolla. Uutisia miehen pelikunnosta on pompoteltu tiuhassa tahdissa, eikä ihme – Manchester United -laina on ollut West Hamin ehdoton ykkösnimi hiljattain. Nyt vaikuttaisi siltä, että Lingard on lopulta pelikunnossa Burnleyssä toissa viikonlopun Chelsea-tappiossa tulleesta kolhusta huolimatta. West Hamin kokoonpanosta kuitenkin puuttuvat yhä Declan Rice, Arthur Masuaku sekä Aaron Cresswell.

KYMPILLÄ 60€ PELIRAHAA + BRATISLAVAN KASINOMATKA

Saat kympin talletuksella:

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Dead-kolikkopeliin
  • Mahku lähteä Uhmapelaajien kanssa Bratislavaan

HYPPÄÄ KYYTIIN

Punaisen kortin edelliskierroksella saanut Fabian Balbuena ei ole pelikiellossa, vaan West Ham sai oikeutetusti kumottua tuomion. Vastaavasti viimeistä edellisellä kierroksella kahdesti keltaista ja sitä kautta punaista katsellut Craig Dawson palaa Hammers-miehistöön, joten ilonaiheitakin on. Michail Antonion pelikunto on epävarma, kun mies on kärsinyt vaikeasta reisivammasta jo pidempään.

West Hamille tulevalla kamppailulla on todella suuri merkitys, mutta samaa ei voi sanoa täysin Burnleystä. Isäntä yllätti edellisellä kierroksella Wolvesin peräti 0–4-numeroin, mutta se noudatteli kuitenkin Sean Dychen miehistölle tuttua kaavaa. Menestystä tulee vieraskentällä, mutta kotona on hiljaisempaa. Joukkueen edellinen kotivoitto on peräisin tammikuulta, eikä sellaista liene tarjolla maanantainkaan kamppailussa.

Jesse Lingardin pelaaminen on jättimäinen asia West Hamille ja esimerkiksi sitä kautta tulivoimaa on löytynyt muutamien muiden profiilipelaajien puuttuessakin. Lontoolaisten on saatava ehjä 90-minuuttinen kasaan, jos se mielii vielä taistella pääsystä kirkkaimpiin valoihin ensi kaudella. Dawson napannee oman paikkansa avauksessa, mikä on niin ikään positiivinen uutinen vasarapaidoille. Pelivalinnaksi nostetaan vieraiden voitto tasapeli ei vetoa -markkinassa.