Valioliiga su 12.12. klo 16:00

Burnley - West Ham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

David Moyesilla on käytössä tuoreita jalkoja Turf Moorilla! Jatkaako West Ham voitokkaasti Valioliigassa?

Jaetulle viimeiselle sijalle Valioliigassa valahtanut Burnley saa sununtaina vieraakseen korkealla liitävän West Hamin. Viime viikonloppuna joukkue kukisti Chelsean tyylikkäällä esityksellä ja pitää yhä sarjan neljättä sijaa hallussaan. Lontoon paikallisessa maalinteossa nähtiin kolme eri miestä ja ratkaisijoita joukkueessa tuntuukin olevan laajasti. Torstaina joukkue sai hyvin lepuutettua koko ykkösmiehistöään, joten tuoreita jalkoja löytynee Turf Moorille.

West Ham pelasi torstaina Dinamo Zagrebia vastaan Eurooppa-liigassa, mutta se oli varmistanut lohkovoittonsa ennen kamppailua. 0–1-lopputulos ei haitannut, ja mikä parasta, David Moyes pääsi lepuuttamaan tärkeimpiä pelimiehiään. Aaron Cresswellin luulisi olevan pelikunnossa, mikä on arvokas asia Benjamin Johnsonin, Kurt Zouman sekä Angelo Ogbonnan ollessa sivussa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Kotijoukkueellakin on poissaoloja, sillä Dale Stephens, Maxwel Cornet, Connor Roberts ovat todennäköisesti sivussa. Varmuudella kokoonpanosta puuttuu Ashley Barnes, jonka lisäksi Phillip Bardsleyn sekä Ben Meen pelikunto selvinnee vasta lähempänä ottelua. On kuitenkin selvää, että tärkeitä miehiä on yhä telakalla.

Isäntien neljän ottelun mittainen ja sille harvinainen pistejakso tuli päätökseensä, kun joukkue jäi viime viikolla lauantaina nollille Newcastlea vastaan. St. James’ Stadiumilla pelattu ottelu päättyi isännän niukkaan 1–0-voittoon. Burnley oli vaikeuksissa siinäkin kamppailussa, joten voi vain kuvitella millaisessa kaaoksessa joukkue pahimmillaan saattaa olla vasarapaitojen kanssa. Turf Moorin isäntä on yksi sarjan heikoimmista kotijoukkueista, kun kuudessa kamppailussa pisteitä on tullut keskimäärin tasan yksi per ottelu.

Pelivalinnaksi otetaan West Hamin voitto (1X2). Kerroin on noussut poissaolojen myötä mukavasti yli kahteen ja se maistuu. Tuoreella jalalla kamppailuun tulevalla vierailijalla on rutiinia huomattavasti isäntää enemmän ja se pystyy sen turvin säännöllisesti hyviin suorituksiin. Burnleyn tekeminen hyökkäysalueella ei erityisen vakuuttavaa ole ollut, joten tämän taistelun osalta Hammersin alakerran puutteista ei ole syytä huolestua.