League One ti 12.04. klo 21:45

Burton - Wigan

Wigan palaa Championshipiin!

Wigan johtaa League Onea, kun sillä on kuusi ottelua pelaamatta. Mitenkään varma ei suora nousu vielä ole, sillä kolmantena oleva Rotherham on kuuden pisteen päässä – paljon siis ehtii vielä tapahtua. Tänään Wigania rästipelissä isännöivä Burton on melko paineettomassa tilassa: putoamisviivalle on matkaa kymmenen pistettä, ja siellä oleva Gillingham pystyy enää saalistamaan teoreettisesti kaksitoista pistettä.

Mikään pisteautomaatti Burton ei ole, sillä vanhan yrmynaaman Jimmy Floyd Hasselbainkin suojatit pelasivat maalittoman tasapelin noususta taistelevan Plymouthin kanssa. Pitemmällä otannalla Burton ei ole aivan ihmeisiin yltänyt, vaan kevätfiilikset valtasivat jengin jo aiemmin, kun sarjapaikka näytti lipuvan taskuun vähemmälläkin vaivalla. Viikonlopun kokoonpanoon ei ole odotettavissa ihmeellisiä muutoksia.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Wiganilla on todella hyvä runi menossa: viimeiset kahdeksan ottelua ovat sujuneet tappioita, ja viimeisestä viidestä ottelusta on voitettu peräti neljä. Viikonloppuna haettiin mallikas voitto Lincolnista, mikä vahvisti tilannetta hävinneeseen Rotherhamiin nähden. Vahvasti ja aggressiivisesti pelaava Wigan on vaikea vastus tämän tason joukkueille, eikä sarjan kärkipaikka ole millään tavalla vääryys.

 

Vaikka Burton pelasi viikonloppuna kiikarit, ei siitä kannata päätellä suoraan mitään. Huippumotivoitunut Wigan tarjoaa ison haasteen, mutta voittokertoimet on painettu jo liiankin alas. Runsasmaalisuuteen voi hieman panostaa, sillä markkinoiden mieltymystä underiin täytyy vähän ihmetellä – kumpikaan ei ole lähtökohtaisesti underijoukkue.

10 euroa pelirahaa