La Liga ma 16.01. klo 22:00

Cádiz - Elche

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Elche on selkeällä marginaalilla La Ligan kehnoin nippu ja tällähän rahastetaan!

Sedät La Ligan toimistolla ovat vetäneet taas kanin hatustaan ja jättäneet Cádiz – Elche -hegemoniakamppailun maanantain ainoaksi otteluksi. Kyseessähän on armoton jumbokamppailu, jossa pisteet olisivat elintärkeät, joten panosta ottelusta ei ainakaan puutu. Elchellähän on kasassa vasta neljä vaivaista pongoa, joten veitsi on jo kurkulla.

Cádizin tilanne ei ole lähellekään yhtä tukala kuin maanantain vierasjoukkueella, sillä 15 pisteellä voisi olla viivan päällä, jos maaliero olisi nykyistä parempi. Cádiz palasi MM-tauolta tasurilla ja voitolla, joten Sergion ryhmä on kokenut tällä kaudella pahempiakin aikoja. Cádiz on La Ligan kenties suoraviivaisin joukkue ja tämä on välillä vastustajille myrkkyä.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Cádiz CF 🇬🇧🇺🇸

@Cadiz_CFEN
💛💙 Good morning!


Cádizilta on sivussa maanantaina Jon Ander Garrido, David Gil, José Mari, Joseba Zaldua, Juan Cala ja Víctor Chust. Paljon, mutta vain 0-1 normaalisti avaavaa pelimiestä. Elcheltä Pedro Bigas on pelikiellossa ja Jony Álamo, Álex Collado ja John Chetauya loukkaantuneena. Josan ja Nicolás Fernández ovat luultavasti myös sivussa.

Otetaan maanantain matsiin Cádizin voittoa lapulle. Elche on kahdesta surkeasta joukkueesta vielä selvällä marginaalilla huonompi ja kauden avausvoitto La Ligassa antanee maanantainkin jälkeen vielä odottaa itseään. Elche on jäänyt nyt taas kolmessa peräkkäisessä pelissä ilman tehtyä maalia – tämä lyhyt sarja käsittää myös Copa-tappion divariseura Ceutalle.