Serie A la 19.03. klo 21:45

Cagliari - Milan

Milaniin löytyy luottoa! Entisestään tiivistynyt alakerta ei anna isännille armoa

Cagliari painii sarjapaikastaan, eikä tämän viikon tarjoama kamppailu lainkaan helpota tilannetta. Sarjan kärjessä oleva AC Milan saapuu toisen ääripään ryhmän vieraaksi vahvassa nosteessa. Kahdessa edellisessä ottelussaan noukkue on nollannut pääsarjan puolella Napolin sekä Empolin napsien molempia vastaan täydet pistepotit. Tätä ennen joukkue pelasi esimmäisessä cup-välierässä maalittoman tasapelin Interiä vastaan.

Stefano Piolin miehistön alakerta on pelannut kolme nollapeliä putkeen ja tämä on todella kova suoritus, kun huomioidaan, että vastassa ovat olleet esimerkiksi Napoli sekä Inter. Miehistöä on vaihdeltu ja esimerkiksi toppariosastolla on Fikayo Tomorin sekä Alessio Romagnolin lisäksi saanut vastuuta Pierre Kalulu, joka on pelannut todella vakuuttavasti. Mies iski viime viikonlopun 1–0-numeroin Empolia vastaan päättyneessä kamppailussa ottelun upean voittomaalin (katso alta) ja tämä saanee tietysti jatkaa Piolin avauksessa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Isännillä Kevin Strootman, Marko Rog sekä Nahitan Nandez jatkavat sairastuvalla. Vieraiden osalta Zlatan Ibrahimovic on palannut kokoonpanoon ja saattaa tulla vaihdosta sisään. Tiemoue Bakayoko on vieraiden osalta pieni kysymysmerkki ja Simon Kjær jatkaa luonnollisesti sairastuvalla. Tärkeä Theo Hernandez puolestaan palaa pelikiellosta tuttuun rooliinsa vasemmalla laidalla.

Piolin ryhmälle tästä ainoa vaihtoehto on voitto ja joukkueen osakkeet ovat korkealla edellisten näyttöjen perusteella. Ero sarjakärjessä on vain kolme pistettä, joten tällä kaudella todella tuuliseksi osoittautuneella paikalla pysyminen vaatii täysiä potteja tämänkaltaisista otteluista. Pelaajatilanne on vierailla erinomainen ja isäntä on jäänyt parissa matsissa peräkkäin kokonaan maaleitta esiintyen muutoinkin heikosti. Pelivalinnaksi otetaan vierasvoittoa (1X2) reilulla panostuksella.

10 euroa pelirahaa