Serie A su 15.05. klo 21:45

Cagliari - Inter

Interiä lapulle tasoituksella! Cagliari on täysi vastaantulija

Viikolla Italian cup-mestaruutta juhlinut Inter on sunnuntaina seuraavan haasteen edessä. Kolmanneksi viimeisenä rämpivä Cagliari taistelee putoamista vastaan – Salernitana on neljänneksi viimeisenä, mutta vain pisteen edellä sardinialaisia. Interin piste-ero AC Milaniin nähden on sen sijaan kaksi pongoa, joten ei tarvinne alleviivata enää ottelun panoksellisuutta.

Cagliarilta Nahitan Nández on loukkaantuneena ja penkkiveskari Boris Radunovic pelikiellossa. Inter on niin ikään vahvalla joukkueella kehissä – Matías Vecino on todennäköisesti loukkaantuneiden kirjoissa. Inter-luotsi Simone Inzaghi joutunee hieman tuomaan keskiviikkona penkillä avanneita avaukseen rasitustekijöiden takia. Coppan loppuottelussa tahkottiin 120 minuuttia.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Interin rasitustilanteesta huolimatta Inzaghin ryhmä lähtee vieraspeliin massiivisena suosikkina – tähän on tietenkin syynsä. Cagliari on ollut pelillisesti loppukeväästä karmaisevan huono ja viimeiset yhdeksän peliä ovat tuottaneet peräti seitsemän tappiota. Maaliodottaman valossa Cagliari on näissä peleissä ollut kahdeksan kertaa yhdeksästä huonompi osapuoli.

Napataan Interiä näistä lähtökohdista ohuella panoksella lapulle – pelivalintana on -1,5:n tasoitus eli vähintään kahden maalin suuruinen voitto tarvitaan. Inter on ollut kauden kliimaksin lähestyessä parhaimmillaan murhaavan kova, vaikka tiettyä ailahtelevuutta on Nerazzurrillakin ollut. Tasoero on kuitenkin tässä päivänselvä ja kerroin riittoisa.

10 euroa pelirahaa