Serie A la 09.04. klo 21:45

Cagliari - Juventus

Onko Juventus toipunut jättimäisestä pettymyksestä? Vanhalla rouvalla riittäisi vielä töitä

Juventus hävisi viime viikonloppuna Interille ja sillä on edelleen hommia, jotta sijoitus neljän joukossa ja sitä kautta paikka ensi kauden Mestarien liigassa irtoaa. Cagliari puolestaan taistelee sarjataulukon toisessa ääripäässä, eikä joukkue ole viime aikoina pystynyt pyristelemään edes pisteille. Neljässä perättäisessä ottelussa on tullut tukkaan ja näissä ryhmä on kyennyt iskemään ainoastaan kerran.

Mattia De Sciglio sekä Alvaro Morata ovat pelikiellossa, mutta Federico Bernardeschi on kuntoutunut takaisin pelaavaan miehistöön. Manuel Locatelli puuttuu keskikentältä, mutta optiona löytyy Denis Zakaria, joka on pelannut varsin mallikkaasti saavuttuaan Vanhan rouvan riveihin tammikuussa. Juventus on voittanut kolme edellistä vierasotteluaan ja se kaatoi kotonaan Cagliarin joulukuussa 2–0-numeroin. Pelillinen ero on valtava, kuten myös laadullinen ero.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Juventukselle tuleva ottelu on tärkeä, joten joukkue ei ole liikenteessä millään säästöliekillä. Kaikki on pelissä, sillä AS Roma hengittää jo niskaan, eikä paikka neljän joukossa ole edelleenkään torinolaisille sinetti. Mestaruusjuna on ajanut ohi, eikä vieraita enää terävimmässä kärkikämppailussa tällä kaudella nähdä. Olisi kuitenkin iso farssi, jos joukkue ei nykyisellä materiaalillaan yltäisi Mestarien liigaan oikeuttaville sijoille.

Alberto Grassi on pudonnut sivuun ja Nahitan Nandez, Kevin Strootman sekä Daniele Baselli jatkavat sairastuvalla. Kysymysmerkkejäkin on jokunen, joten aivan parhaalla miehistöllään ei kotijoukkue taaskaan liikenteessä ole. Kun jo valmiiksi kapeasta rosterista putoaa merkittäviä palasia pois, on tulevan taistelun kaltaisissa matseissa todella vaikeaa taistella pisteistä.

Juventus on pystynyt pelaamaan kurinalaisesti ja joukkueen vieraspelaaminen on ollut laadukasta. Isäntien tehottomuuden voisi povata jatkuvan lauantaina. Pelivalinnaksi haetaan Juventuksen voitto tasapelillä, jolle saadaan yllättävänkin laadukas kerroin. Iske betsi tästä sisään Mr. Greenillä ja nappaa huippuluokan tervetulotarjous haltuun.

10 euroa pelirahaa