NHL to 19.01. klo 04:30

Calgary Flames - Colorado Avalanche

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Calgaryn paskahousuista ei ole vastusta uudestisyntyneelle Coloradolle

Ensi yönä NHL:ssä Calgary Flames pääsee ottamaan mittaa Colorado Avalanchesta. Colorado on ollut viime aikoina pahoissa vaikeuksissa, ja pudotuspeleihin yltäminen ei ole hallitsevalta mestarilta mikään itsestäänselvyys enää tässä vaiheessa. Uskomme Coloradon käänteen kuitenkin jo tapahtuneen.

Colorado on kärsinyt jatkuvista loukkaantumisongelmista läpi alkukauden. Edelleen Avsilta on kokoonpanosta sivussa kaksi runkopuolustajaa ja kaksi hyökkääjää. Viime otteluun Colorado sai kuitenkin kovan vahvistuksen, kun Valeri Nitshushkin toipui pitkältä sairaslomaltaan. Venäläishyökkääjä on härkämäinen työjuhta, joka painaa armottomasti hommia kummassakin päässä kenttää. Hänen paluunsa nosti Coloradon koko pelin uudelle tasolle, ja nyt joukkue näyttää taas samalta kuin viime kesänä. Tämän huomasi myös Coloradon päävalmentaja Jared Bednar.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Adrian Hernandez

@AdoHernandez27
Jared Bednar on what Val Nichushkin’s return means for this Avalanche team via @AltitudeSR:

“Everything.”

#GoAvsGo

Calgary on puolestaan varsin keskinkertainen joukkue. Viimeisen kymmenen ottelun saldo onkin viisi voittoa. Kaksi viimeisintä ottelua ovat olleet Calgarylta varsin kehnoja suorituksia. Nashvillea vastaan Calgary loi paikkoja, mutta viimeistely oli todella hampaatonta ja tappajan vaistot olivat täysin kateissa hyökkäyksestä. Dallasia vastaan Calgary puolestaan marssi 6-1 johtoon kahdessa erässä, mutta paska valui puntista kolmannesta. Dallas tuli lopulta melkein tasoihin, mutta aika loppui ennen viimeistä niittiä. Peli päättyi 6-5 Calgarylle.

Pidämme Coloradoa pienenä ennakkosuosikkina joukkueessa tapahtuneen muutoksen ansiosta. Kertoimet taas povaavat keskinkertaisen Calgaryn olevan vahvempi. Tämä asetelma on pakko hyödyntää, ja pelivalintamme on Coloradon vierasvoitto.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Colorado 1X2 kertoimella 2,70.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,70 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.