NHL to 12.05. klo 04:30

Calgary Flames - Dallas Stars

Dallasin ruma kiekko takaa vähämaalisen illan

Calgary Flames ja Dallas Stars iskevät ensi yönä yhteen viidennen kerran NHL-pudotuspeleissä. Sarja on 2-2 tasatilanteessa, joten panokset vain kovenevat. Dallas on onnistunut sarjan aikana erinomaisesti tukkimaan Calgaryn pelin viime pelin viimeistä erää lukuunottamatta. Odotamme, että ensi yönäkin maalipaikat ovat vähissä.

Ottelusarjan ehdoton ykköshahmo on ollut Jake Oettinger. Dallasin jenkkivahdin torjuntaprosentti on neljän pelatun ottelun jälkeen käsittämätön 95,97. Niinä hetkinä, kun Dallasin puolustuspeli on rakoillut, on Oettinger noussut esiin ja pitänyt joukkueensa pelissä mukana. Calgaryn Jacob Markström on jäänyt Oettingerin varjoon, mutta hänkin on esiintynyt vahvasti. Hänen torjuntaprosenttinsa on niin ikään huikea 95,2.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Tähän mennessä ottelusarjassa on tehty todella vähän maaleja. Yhteensä niitä on neljään otteluun syntynyt 14, eli 3,5 ottelua kohden. Lukemaa nostattaa edellinen Calgaryn 4-1 voitto. On kuitenkin hyvä muistaa, että Dallas piti siinäkin ottelussa maalipaikat todella vähissä, mutta kolmannessa erässä joukkueen selkäranka katkesi. Calgary iski neljästä maalistaan kolme viimeisessä erässä ja niistäkin viimeinen syntyi tyhjiin. Laukauksia Flames sai runsaasti, mutta ne olivat pääosin huonommista sektoreista.

Dallasin peli-identiteetti rakentuu vahvan puolustuspelaamisen ympärillä. Alkusarjassa Stars onnistui sulkemaan Calgaryn ulos parhaista maalintekosektoreista ja se toi voittoja. Dallas yrittää samaa taas ensi yönä, joten odotamme maalin jäävän tälläkin kertaa vähiin. Pelivalintamme on, että ottelussa syntyy alle 4,5 maalia sisältäen jatkoerät. Veto osuu, jos matsi päättyy esimerkiksi 4-0, 3-1 tai 1-0 lukemiin. Yli kolmosen kerroin on Dallasin tuntien paha ylilyönti.

10 euroa pelirahaa