NHL ma 16.05. klo 04:30

Calgary Flames - Dallas Stars

Seiskapelin kohtalo tarjoaa mahdollisuuden tuplata rahat

Calgary Flamesin ja Dallas Starsin välinen pudotuspelisarja huipentuu ensi yönä seitsemännessä pelissä. Ottelusarja on ollut todella tasaista vääntämistä, jossa vastakkain ovat olleet pääosin Calgaryn hyökkäys ja Dallasin puolustus. Tällä kertaa emme kuitenkaan lähde veikkaamaan maalimäärää. Sen sijaan otamme näkemystä ottelusarjan lopullisesta voittajasta.

Edellinen ottelu oli ehdottomasti parasta Dallasia, mitä pudotuspeleissä on nähty. Ensimmäistä kertaa joukkueen hyökkäys- ja ylivoimapeli toimivat samaan tapaan kuin runkosarjassa. Joukkue pääsi ylittämään keskialueen vauhdilla, miestä oli maalilla ja laadukkaita maalipaikkoja syntyi enemmän kuin varmaan koko aiemmassa sarjassa yhteensä. Dallas vei ottelun 4-2 numeroin ja voitti laukauksetkin 40-38.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Jos Dallasin hyökkäyspeli toimii, on vaikeaa olla näkemättä joukkuetta ennakkosuosikkina. Dallasin puolustus- ja maalivahtipeli ovat olleet selvästi edellä koko aiemman sarjan ajan. Dallasin Jake Oettingeria ei voi liikaa hehkuttaa. Kuuden pelatun ottelun jälkeen hänen torjuntaprosenttinsa on 95,41, joka on kovin torjuntaprosentti yhdessä 23-vuotiaalle vahdille koko NHL:n historiassa! Tämä mies jos kuka pystyy voittamaan pelejä vaikka yksin.

Kertoimissa Calgarya kuitenkin pidetään selvänä ennakkosuosikkina. Tämähän passaa meille loistavasti. Pelivalintamme on, että Dallas on ottelun lopullinen voittaja. Veto osuu, vaikka voitto tulisi vasta jatkoerissä, ja yli kakkosen kerroin tälle saa melkein suun vaahtoamaan. Ei muuta kuin lappua täyttämään ja ensi yönä TV:n ääreen matsia jännäämään!

10 euroa pelirahaa