NHL pe 05.11. klo 03:00

Calgary Flames - Dallas Stars

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkuuko Dallasin rypeminen Calgarya vastaan?

Calgary Flames ja Dallas Stars pääsevät ensi yönä ottamaan toisistaan mittaa ensimmäistä kertaa tällä NHL-kaudella. Alkukaudesta Calgary on ylittänyt odotukset, kun taas Dallasin voi pikkuhiljaa tiputtaa kriisijoukkue kategoriaan. Uskomme kummankin trendin jatkuvan, ja pelivalintamme on Calgaryn kotivoitto.

Calgary on pelannut tällä kaudella yhdeksän ottelua ja voittanut niistä kuusi. Tappioistakin kaksi tuli jatkoajalla, joten tulikuuma joukkue on jäänyt vain kerran kokonaan ilman tehopisteitä. Calgaryn menestyksen salaisuus on uusi kakkosketju. Viimeinkin Calgary on saanut Blake Colemanin hankinnan myötä kasaan useamman hyökkäysketjun, jotka pystyvät tekemään tulosta. Myös maalivahti Jacob Markström on ollut hävyttömässä vireessä. Hänen torjuntaprosenttinsa on 94,71.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Dallasin suurimmat ongelmat ovat maalintekopelissä. Tyler Seguin, Jamie Benn ja Roope Hintz ovat alisuorittaneet pahasti, eikä hyökkäyspeli toimi millään. Toisinaan Dallas saa kyllä paikkoja, mutta maalinteon tuska on syönyt vähäisenkin itseluottamuksen. Dallas on hävinnyt kauden yhdeksästä pelistään kuusi. Ainoat voitotkin ovat tulleet joko jatkoajalla tai rankkareilla. Tekemällä yhden tai kaksi maalia on vaikeaa voittaa.

Dallasin pakisto on Calgaryn omaa vahvempi, mutta muita pisteitä Starsille on vaikea antaa. Calgary on yksi NHL:n alkukauden kuumimmista joukkueista, kun taas Dallasin kohdalla aletaan jo puhua valmentajapotkuista. Pidämme Calgarya ylivoimaisena ennakkosuosikkina ja ruksitammekin vetolapulle ykkösen.