NHL ke 04.05. klo 05:00

Calgary Flames - Dallas Stars

Jatkuuko Calgary-hyökkäyksen dominointi myös pudotuspeleissä?

Calgary Flamesin ja Dallas Starsin välinen pudotuspelisarja polkaistaan ensi yönä käyntiin. Calgary kantaa harteillaan ennakkosuosikin viittaa, mutta houkuttavin pelivalinta löytyy maalimääristä. Pelivalintamme on, että matsissa syntyy yli 5,5 maalia. Veto siis osuu, jos ottelu päättyy esimerkiksi 4-2, 5-1 tai 4-3 lukemiin.

Calgaryn joukkueesta löytyy hurjat määrät tulivoimaa. Voi hyvillä mielin sanoa, että Sean Monahania lukuunottamatta koko Flamesin hyökkäys pelasi käsittämättömän kovan runkosarjan. Johnny Gaudreau (40+75=115) ja Matthew Tkachuk (42+62=104) kykenivät rikkomaan sadan tehopisteen rajapyykin. Elias Lindholm puolestaan pelasi koko runkosarjan piste-per-peli -tahdissa, ja Andrew Mangiapane paukutti 35 häkkiä. Näiden lisäksi joukkueesta löytyy vielä Blake Coleman ja Tyler Toffoli, jotka ovat huikeita pudotuspelipelaajia. Kyllä on arsenaali kohdillaan!

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Dallasilla ei ole samanlaista hyökkäyskalustoa, mutta siitä huolimatta Stars kykeni runkosarjassa paukuttamaan hyvän läjän maaleja. Tästä kiitokset kuuluvat ykkösketjulle, joka kantoi yksin Dallasin pudotuspeleihin. Joe Pavelski (27+54=81), Roope Hintz (37+35=72) ja Jason Robertson (41+38=79) ovat mahdoton kolmikko pysäytettäväksi.

Calgary ja Dallas kohtasivat toisensa runkosarjan lopulla. Tuolloin Calgary oli parempi 4-2 lukemin, mutta maalipaikkoja olisi riittänyt isompaankin maalimäärään. Odotamme samanlaista hyökkäysvoittoista peliä tälläkin kertaa. Tiukka puolustuspeli ja nysvääminen ovat niin kaukana Calgaryn peli-identiteetistä kuin olla voi. Ei muuta kuin lappua täyttämään!

10 euroa pelirahaa