NHL pe 06.05. klo 05:00

Calgary Flames - Dallas Stars

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Calgaryn ja Dallasin nysvääminen tarjoaa herkullisen tilipäivän

Calgary Flamesin ja Dallas Starsin välinen puolivälieräsarja saa jatkoa ensi yönä. Sarjan ensimmäinen matsi oli yllättävän uinuttavaa kiekkoa. Maalipaikat sekä maalit olivat vähissä. Odotamme saman trendin jatkuvan myös ensi yönä. Pelivalintamme on, että ottelussa syntyy alle 4,5 maalia sisältäen mahdolliset jatkoerät. Veto osuu, jos ottelu päättyy esimerkiksi 4-0, 3-1 tai 1-0 loppulukemiin.

Calgary voitti ensimmäisen ottelun lukemin 1-0. Kanadalaisseura vei laukaukset niin ikään nimiinsä numeroin 26-16. Vähäisestä laukausmäärästäkään ei voi päätellä, kuinka vähän tapahtumia ottelussa oli. Dallas puolusti erittäin vahvasti, ja maalivahti Jake Oettinger oli erinomaisessa vireessä. Dallasin hyökkäys- sekä ylivoimapelaaminen olivat puolestaan todella hidasta ja mielikuvituksetonta. Edes kolmannen erän viimeisillä minuuteilla Stars ei saanut minkäänlaista kiriä aikaan. Suoritus oli säälittävä.

Calgaryn puolustuspeli ansaitsee myös kehut. Flames puolusti erittäin vahvasti keskustaa, minkä johdosta Dallas keskittyi siirtelemään kiekkoja laitojen läheisyydessä. Flames kuitenkin voitti kaksinkamppailut kovalla prosentilla ja selvitti Dallasin rimpuilevat hyökkäykset. Ensimmäisen ottelun maalikooste kertoo kaiken oleellisen. Ottelussa oli niin vähän tapahtumia, että leikkaaja joutui ottamaan mukaan kaiken mahdollisen saadakseen kasaan kahdeksan minuutin koosteen.

Ensimmäisen pelin perusteella Calgaryn ja Dallasin pudotuspelisarjasta tulee todennäköisesti NHL:n pudotuspelien vähämaalisin. Kummaltakin joukkueelta löytyy kuuma veskari ja toimiva puolustus. Yli kolmosen kerroin alle 4,5 maalin kokonaismäärälle on mielestämme aivan posketon. Ensimmäisessä ottelussa ei ollut edes neljää laadukasta maalipaikkaa saati sitten maalia!