NHL su 23.10. klo 05:00

Calgary Flames - Carolina Hurricanes

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Calgary ja Carolina hakee paluuta voittojen tielle – tätä huippumatsia varten kannattaa laittaa herätys soimaan!

NHL:ssä tarjoillaan ensi yönä todellinen herkkupala Calgary Flamesin isännöidessä Carolina Hurricanesia. Kahden kärkipäähän odotetun joukkueen välille on luvassa huikea taistelu, jossa mitään ei irtoa ilmaiseksi. Joukkueet ovat neljän ottelun jälkeen samalla recordilla, mutta Calgary on kohdannut kovemmat haasteet.

Calgaryn osalta kauden alku herätti hieman kysymyksiä, sillä kesällä liikkui isoja palasia molempiin suuntiin. Darryl Sutterin miehistö tuli kuitenkin ryminällä sisään kaataen kolmessa ensimmäisessä ottelussa Colorado Avalanchen, Vegas Golden Knightsin sekä Edmonton Oilersin. Viimeisimpänä tarjolla oli kuitenkin ohipeli, sillä Buffalo Sabres kävi ryöstämässä pisteet. Lähtökohdat Carolinaa vastaan on herkulliset – suoritustaso kolmessa ensimmäisessä ottelussa oli korkealla ja nyt tappio antaa muistutuksen siitä, että työmoraalin on oltava korkealla.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Calgary Flames

@NHLFlames
"Can't take any team lightly, that's for sure, in this league."

Andrew Mangiapane speaks with the media following tonight's game vs. the Sabres.

Carolina myös niin ikään voitti kolme ensimmäistä otteluaan ja hävisi viimeisimmän. Vastustajien osalta tilanne on kuitenkin päinvastainen Calgaryyn verrattuna. Voitot irtosi selvästi Carolinaa heikommista joukkueista, mutta Oilersin vieraana tuli seinä vastaan. Kolmeen ensimmäiseen matsiin Carolinan verkkoon iskettiin yhteensä vain kolme maalia, mutta Oilers puolestaan vei maali-ilottelun lukemin 6-4. Andrei Svechnikov oli Carolinan puolelta illan hahmo kolmella maalilla – koko kauden saldo on jo komeat kuusi osumaa.

Carolina Hurricanes

@Canes
First regular-season hatty for Svech 👊

Sitten päästäänkin tärkeimpään asiaan, eli kertoimiin. Molemmilla on maali-iloittelut alla ja Calgaryn matseissa on alkukaudesta enemmänkin herkuteltu maaleilla, mutta aivan markkinan tasolle Uhmapelaajilla ei tämän matsin maaliodottama nouse. Vaikka molemmat joukkueet omaavat myös paljon potentiaalia hyökkäyssuuntaan, on vastakkain ennen kaikkea kaksi jämäkkään puolustuspeliin kykenevää joukkuetta laadukkailla maalivahdeilla varustettuna. Siispä alle 6,0 maalia varsinaiselle peliajalle ansaitsee maltillisen panoksen. Calgarylta toivon mukaan puolustaja Noah Hanifin on jälleen pelikunnossa.