NHL ke 24.11. klo 04:00

Calgary Flames - Chicago Blackhawks

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Calgaryn ja Chicagon välillä tärkein kamppailu käydään tolppien välissä!

Calgary Flames lähtee ensi yönä selvänä ennakkosuosikkina isännöimään Chicago Blackhawksia. Calgary on ollut yksi alkukauden parhaista joukkueista, mutta Chicago on vihdoin alkanut lunastamaan potentiaalia. Ennen kaikkea se on saanut parannusta maalivahtipeliin, joka tulee olemaan suuressa roolissa yön ottelussa.

Calgary on 19 ottelusta kerännyt hurjat 27 pistettä maalieron ollessa 63-36. Homma toimii siis molempiin suuntiin, mutta etenkin oma pääty on ollut fantastisessa kunnossa. Esimerkiksi viidessä edellisessä ottelussa Calgary on peräti kolmesti pitänyt nollat ja yhteensä päästänyt kolme maalia varsinaisella peliajalla. Maalivahtikaksikko Jacob Markström ja Daniel Vladar pelaa huikealla tasolla ja vaikka myös puolustus toimii hyvin, antaa kassarit mahdollisuuden selvitä myös heikkoina iltoina. Hyökkäyksestä mainittakoon Andrew Mangiapane, joka on kunnostautunut maalitykkinä ja lähentelee jo omaa maaliennätystä. Tällä hetkellä kasassa on 15 maalia ja ennätys on kaudelta 19/20, jolloin hän viimeisteli 19 osumaa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Chicagon suorastaan karmea alku on vihdoin kääntynyt ja joukkue on alkanut lunastamaan ennen kautta asetettuja odotuksia. Edelliset kuusi ottelua on tuonut viisi voittoa ja suurin parannus on tapahtunut alakerrassa ja ennen kaikkea maalivahtiosastolla. Marc-Andre Fleury on kasannut itsensä ja tällä hetkellä hän näyttää siltä Vezina-voittajalta, jonka odotettiin pitävän joukkuetta pystyssä vaikeina aikoina. Hyökkäys sen sijaan ei ole odotetulla tavalla toiminut – ainoastaan kolme pelaajaa on ylittänyt 10 tehopisteen rajan ja yksi heistä on puolustaja Seth Jones.

Chicagolle on vaikea iltapuhde luvassa, mutta maalivahtipelin pysyessä edellisten otteluiden tasolla on sillä mahdollisuudet yllätykselle. Vedonlyönnin osalta vieraiden menestys ei kuitenkaan liialti kiinnosta, mutta puolestaan vähämaalisuus herättää houkutusta. Chicago on tehojen osalta ollut yksi sarjan heikoimmista joukkueista ja parannus alkukauteen on tullut nimenomaan omassa päädyssä. Sen lisäksi molemmilla on laittaa tolppien väliin maalivahti, joka voi yksin pitää joukkuetta pystyssä tarvittaessa. Lapulle otetaan underia 5,5 maalin linjalla ja myös panosta laitetaan hieman tuhdimmin.

Ei vielä tiliä Betsafella? Nappaa täältä uuden asiakkaan etuna 100 €:lla ilmaisvetoja!