NHL pe 27.05. klo 04:30

Calgary Flames - Edmonton Oilers

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lähettääkö Oilers alisuorittaneen Flamesin kesälomalle?

Edmonton Oilers nappasi kolmannen perättäisen voittonsa ja siirtyi ottelusarjassa 3–1-johtoasemaan. Samalla Oilers sysäsi Calgary Flamesin kuilun partaalle ja tappion päähän kesälomasta. Flames pääsee kuitenkin takaisin kotikaukaloonsa, jota voi pitää joukkueen kannalta tärkeänä, sillä Flames oli suurissa vaikeuksissa molemmissa Edmontonissa pelatuissa otteluissa.

Flames oli täysi vastaantulija Edmontonissa. Joukkue jäi pahasti Oilersin jalkoihin erityisesti neljännen osaottelun ensimmäisessä erässä, jossa Oilers paukutti kolme täysosumaa. Flamesin puolustuskalusto ei pysty pysäyttämään Oilersin supertähtiä ja pelinopeudellisesti joukkue on jäänyt pahemman kerran Oilersin jalkoihin. Flamesin maalilla Jakob Markström on ollut todella epävarma läpi ottelusarjan. Myöskään Flamesin hyökkäyskalusto ei ole päässyt ensimmäisen osaottelun tasolle ottelusarjan muissa otteluissa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Mike Smithin epävarmat otteet jatkuivat ja kolmannen erän hörppäys olisi voinut kääntää ottelun suunnan, kunnes Ryan Nugent-Hopkins paikkasi Smithin virheen viime hetken osumallaan. Connor McDavidin, Leon Draisaitlen ja Evander Kanen muodostama ykkösnyrkki on ollut täysin pitelemätön läpi ottelusarjan ja selvä erottava tekijä joukkueiden välillä. Erityisesti Oilersin kapteeni McDavid on kantanut joukkuettaan reppuselässään ja tähtisentteri pystyy yksin luomaan jatkuvasti laadukkaita maalintekopaikkoja. Oilers onkin ollut huomattavasti Flamesia vaarallisempi hyökkäysalueella.

Ensimmäisen osaottelun jälkeen sarja on edennyt Oilersin johdossa. Joukkueen hyökkäysvoima on jättänyt Flamesin selvästi varjoonsa. Oilers pystyy jatkuvasti luomaan laadukkaita maalipaikkoja ja Flamesin puolustuspeli on ollut todella heikkoa erityisesti Oilersin kärkiyksilöitä vastaan. Flames ei ole löytänyt ratkaisua Oilersin pelinopeuteen ja Uhmapelaajat uskoo viidennen ottelun noudattavan kolmen edellisen ottelun kaavaa. Pelivalinnaksi nostetaan Oilersin voitto jatkoaika mukaan lukien.