NHL su 12.01. klo 05:00

Calgary Flames - Edmonton Oilers

Ylikerrointa tarjolla!

Calgary Flames kohtaa Edmonton Oilersin 12.1.2020 pelattavassa ottelussa. Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä kovassa iskussa, mutta vieraille annetaan turhan kovaa kerrointa. Lähtökohdat ovat tasaiset, eikä tämän hetken tietojen mukaan kummallakaan joukkueella ole merkittäviä poissaoloja.

Calgary Flames on pelannut hyvän kauden ja viimeaikaiset pelit ovat menneet hyvin. Saman virren voi todeta Edmonton Oilersille ja kyseiset joukkueet taistelevat sarjataulukon pisteitstä. Molemmilla on kasassa 53 pistettä ja seuraava ottelu tarjoaakin mehukkaan potin.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Vierasjoukkue on esittänyt erittäin vahvoja otteita kentällä ja kolme viimeistä vieraspeliä on päättynyt voittoon. Edmonton kaatoi mm. Boston Bruinsin ja Toronto Maple Leafsin selkein lukemin. Myös isännät ovat onnistuneet ja heillä on neljän ottelun voittoputki meneillään. Voitetut ottelut ovat kuitenkin huomattavasti heikompia vastustajia vastaan. Tulevan yön jälkeen Edmonton saa yhden päivän pidemmän palautumisen ja pääsee takaisin kotikaupunkiin.

Peli tulee olemaan varmasti erittäin mielenkiintoinen ja laadukas. Isännät saavat kotiyleisön tuen ja vieraat ovat päättämässä voitokasta vieraskiertuetta. Lopputulos on lähellä 50/50 asetelmaa, joten vierasjoukkueen muhkea kerroin houkuttelee hyvin paljon! Pelivalintana toimii täten vierasvoitto varsinaisella peliajalla. Myös moneyline (sisältäen jatkoajan ja rankkarit) on varsin hyvä valinta lapulle!

10 euroa pelirahaa