NHL pe 19.04. klo 04:00

Calgary Flames - San Jose Sharks

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL:n runkosarja tulee päätökseen – kuritetaanko San Josea vielä viimeisen kerran?

NHL:ssä runkosarjan viimeiset ottelut pelataan torstain ja perjantain välisenä yönä, kunnes lopulta päästään pudotuspelien pariin. Yksi yön otteluista käydään Calgary Flamesin sekä San Jose Sharksin välillä – molempien joukkueiden kausi päättyy tähän taistoon. San Jose on ollut heikoin joukkue ja siispä nähtäväksi jää saako vieraat mitään irti viimeisessä vierasreissussa.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi jopa 100€ edestä ilmaisvetoja!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Calgarylle pudotuspeleistä ulos jääminen on pienoinen pettymys, mutta toisaalta joukkueen taso on ollut kaukana sarjan kärkipäästä ja sijalta 10. löytynyt alivoimapeli on ollut isäntien harvoja onnistuneita osa-alueita. Täysin ilman näyttämisen halua Calgary tuskin kuitenkaan kotiyleisön edessä lähtee. Yksittäisiä onnistumisia on viime aikoina saatu, mutta jokseenkin kelvollisesti toiminut viimeistely ei ole pystynyt paikkaamaan sitä, että omissa on kolissut aivan liikaa. Yksi mielenkiintoisimmista seurattavista on tulokashyökkääjä Connor Zary, joka on 62 ottelussa viimeistellyt teho 14+19.

Calgary Flames

@NHLFlames
"Feels nice, but would've felt a lot sweeter with a win."

Brayden Pachal shares his thoughts on his first goal with the #Flames following the setback in Vancouver.

San Josen kohtalona on sarjan viimeinen sija, joka toki antaa hyvät mahdollisuudet tulevaa draftia ajatellen, sillä ykköseksi povattu Macklin Celebrini voisi kääntää organisaation kurssin nousuun. San Josen kannalta voittoon usein vaaditaan vastustajalta selvää ohipeliä, sillä vieraiden pelillinen taso on äärimmäisen heikko. Mikael Granlund on päässyt tekemään hyvää jälkeä vaikeissa olosuhteissa – kokenut hyökkääjä on 62 ottelussa kerännyt tehot 12+47.

San Jose Sharks

@SanJoseSharks
Glad that's over.

Peli-idean osalta toivotaan, että Calgary syttyy vielä kerran kotiyleisön edessä ja napataan kotivoittoa -1,5 tasoituksella. Tasoero on San Josen heikkoudesta johtuen suuri, mutta panoksen kanssa otetaan kuitenkin maltilla, sillä kokoonpanoihin voi olla jonkin verran epävarmuutta luvassa eikä esimerkiksi pienilläkään loukkaantumisilla haluta riskeerata. Varsinkin vierailla poissaoloja on alustavasti jonkin verran, joten jalkeille saatava ryhmä lienee pitkälti AHL:n tasoa.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän neljästi ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Calgary Flames -1,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.