NHL ke 02.11. klo 03:00

Calgary Flames - Seattle Kraken

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Järjetön kotimaratooni tuo ison edun Calgarylle! Seattle Krakenilta kysytään kauden parasta esitystä

Calgary Flames kohtaa keskiviikon vastaisena yönä kotiluolassaan Seattle Krakenin. Isäntä on pelannut vasta seitsemän ottelua, joista kaikki yhtä visiittiä naapurissa Edmontonissa lukuun ottamatta kotonaan. Liekkipaidoille voisi tämän kotimaratoonin turvin leipoa jopa astetta suurempaa ennakkosuosikin asemaa tulevissa kamppailuissa. Joukkue on kärsinyt tähän saakka ainoastaan kaksi tappiota ja esiintynyt isossa kuvassa erittäin vahvasti.

Matkustaminen ei paljoa ole Flames-miehistöä rasittanut, kun se pääsee pelaamaan jo kuudetta kertaa peräkkäin kotonaan. Tähän saakka ainoan vieraskamppailunsa se pelasi kaiken kukkuraksi niin ikään Albertassa eli Edmontonin vieraana lokakuun puolivälissä. Liekkipaidat nähtiin edellisen kerran askissa sunnuntain vastaisena yönä, kun se taipui 2–3-kotitappioon nimenomaan Oilersia vastaan. Muilta osin joukkue on lähinnä voittanut, vaikka yksi selvä ohipeli mukaan mahtuukin Buffalolle tulleen 3–6-tappion muodossa.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Pelaajatilanne isännillä on erinomainen, kun ainoa mahdollinen poissaolija on Oliver Kylington. Tällä osa-alueella se saa entistä enemmän etua suhteessa viime kaudella sarjassa debytoineeseen laajennusjoukkueeseen. Kraken kärsii sekä Philipp Grubauerin että Chris Driedgerin loukkaantumisista maalivahtiosastolla ja lisäksi Joonas Donskoi on edelleen poissa. Grubauerin loukkaantuminen oli todella inhottava, sillä saksalainen oli aloittanut kautensa varsin mallikkaasti, eikä Martin Jones ole järin vakuuttava ollut.

Calgary Flames

@NHLFlames
The results are in!

Naz is our @nissancanada Performer Of The Week 🔥

Seattle yllätti edellisessä ottelussaan kotona pahasti itseään etsivän Pittsburgh Penguinsin, mutta hävisi sitä ennen heikolle Vancouver Canucksille tuskailtuaan jälleen kerran maalintekopelaamisen kanssa. Calgarya vastaan osumia ei taivaasta tipahtele, vaan vierailta kysytään kauden parasta esitystä voiton eteen. Uhmapelaajien näkökulmasta Flamesin voittoa uskaltaa tankata lapulle astetta kovemmalla laakilla jopa tasoituksen kautta (Calgary -1,5).

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ Calgary Flamesin voitolle vähintään kahdella maalilla (Calgary -1,5), saat normaalisti rahasi betsin osuessa ja voit heti kotiuttaa voittosi. Matsin jälkeen saat vielä uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Spreads – Calgary Flames -1,5” sisään 25€ panoksella.
4. Jos betsi osuu, saat 51,25€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.