NHL la 21.01. klo 22:00

Calgary Flames - Tampa Bay Lightning

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mistä näitä kertoimia revitään? Paikallisista joista kuivuu vesi ennen kuin Calgaryn pelaaminen on valmista

Calgary Flames pisti joukkueensa uusiksi tälle kaudelle. Kukaan ei varmasti odottanut pelaamisen olevan heti valmista, mutta tällä tahdilla kaupungin tunnetuimmista Bow- ja Elbow-joesta kuivuu vesi ennen kuin näin tapahtuu. Tampa Bay Lightning on täysin eri kaliiperia pelillisesti ja Uhmapelaajien arvio on, että salamapaidoille voittoon riittää perussuoritus. Kuinka ollakaan – joku neropatti on päättänyt, että vierailija lähtee tähän vääntöön altavastaajana.

Tampa Bay Lightning on mukavassa vireessä. Kuudessa edellisessä ottelussaan joukkue on naulannut tiskiin viisi voittoa ja kolme näistä on tullut vieraskaukalossa. Parhaimmillaan ylivoimapelaaminen tähdistötason kokoonpanolla on tuhoisaa, mutta tällä hetkellä sitä ei edes aina vaadita. Jon Cooperin joukkueesta on kovaa kyytiä tulossa koko sarjan tasaisin ja laadukkain viidellä viittä vastaan.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Mitään samaa ei voi sanoa Calgaryn tekemisestä. Joulu meni aikoja sitten ja joukkue etsii vieläkin itseään. Uskokaa tai älkää, mutta runkosarja on jo ylittänyt kirkkaasti puolivälinsä! Flames on tällä hetkellä sarjan suurin alisuorittaja suhteessa odotuksiin – käytännössä lähes täydellinen vastakohta Lightningille. Viiden ottelun otannalla plakkarissa on ainoastaan kaksi voittoa ja sama pätee myös samaan ajanjaksoon kotikamppailuissa.

x - Tampa Bay Lightning

@TBLightning
"We fought to the end. It was a good game. Just disappointed we didn't get any points out of this."

#TBLvsEDM

Viimeksi Flames pelasi torstain vastaisena yönä ja Colorado Avalanche piti sitä pilkkanaan. Isäntien suurimmat ongelmat ovat joka paikassa – vaikka yksi osa-alue toimisi joskus, aina löytyy uusia probleemia. Pitkäaikaispoissaolija Oliver Kylington sekä Brett Ritchie ovat sivussa isänniltä, joten se on käytännössä parhaalla miehistöllä liikenteessä. Ikävä kyllä kaukalossa siltä ei ole näyttänyt koko kaudella, vaikka ihmeen hyvin joukkue on loukkaantumisilta välttynyt. Se onkin ainoa positiivinen seikka liekkipaidoista.

Tampa Bay Lightning kärsi ensimmäisessä Albertan kamppailussaan yllätystappion Edmonton Oilersille, mutta Calgary on sille vain hidaste matkassa. Kuten vieraiden päävalmentajan kommenteista (video) voidaan lukea rivien välistä, mitään ei tarvitse salamapaitojen muuttaa, vaan pikemminkin päinvastoin. Parhaalla kokoonpanollaan vieraskiertuetta jatkava Cooperin leiri ei toista kertaa peräkkäin Kanadassa häviä. Pelivalinnaksi maistuu vieraiden voitto (1X2) maksimipanostuksella!

Betsaa Tampalle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Tampa Bay Lightning), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Tampa Bay Lightning” 25€ panoksella ja voit voittaa 61€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.