NHL to 15.12. klo 05:00

Calgary Flames - Vancouver Canucks

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Hämmentävää! Vancouver Canucks kaapii voittoja, mutta pelaa todella huonosti

Calgary Flames on kolmen ottelun tappioputkessa, mutta pääsee nyt pitkästä aikaa kotiyleisönsä eteen. Vastaan tulee hämmentävän määrän otteluita viime aikoina voittanut Vancouver Canucks ja kanadalaismiehistöjen kohtaamisesta tuskin sähköä puuttuu. Molemmissa leireissä on muutamia poissaoloja, jotka kääntävät kelkkaa entistä vahvemmin isäntien suuntaan.

Vancouver on voittanut yhdeksän ottelun otannalla peräti kuudesti. Viime aikoina Bruce Boudreaun miehistön verkkoon on kuitenkin alettu tehdä kammottavia määriä maaleja. On jopa hieman hämmentävää, että joukkue on kyennyt voittamaan päästämällä viisi tai kuusi maalia. Valitettavasti Calgarya – tai mitä tahansa laatujoukkuetta – vastaan se häviää maalintekokilpailussa.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Thatcher Demko on maalivahtiosastolta sivussa, mikä on tarkoittanut roimasti lisää vastuuta Spencer Martinille. Loistavasti kauden aloittaneen 27-vuotiaan torjujan vastuun lisääntyessä kolikon kääntöpuoli on tullut esille – tasaisuus ei ehkä riitä ykköstorjujan rooliin NHL:ssä. Demkon lisäksi esimerkiksi Micheal Ferland, Tanner Pearson ja Tucker Poolman jatkavat sivussa.

Flamesille maalinteko on ollut viime aikoina karvasta kalkkia, mutta vuotavan Vancouverin luulisi tuovan tähän helpotusta. Pitää kuitenkin muistaa, millainen sikermä liekkipaidoilla on kasassa. MacKenzie Weegar sekä Elias Lindholm saattavat olla kotijoukkueelta edelleen sivussa, mutta muilta osin kärkikalusto on ehjänä. Viidessä edellisessä kotiottelussaan joukkue on napsinut neljä voittoa kaatamalla esimerkiksi Floridan, Washingtonin sekä Minnesotan.

Vaikka Canucks on saanut viime aikoina hyviä tuloksia, ei se pärjää laatuvertailussa – myös isäntien pelaajatilanne on parempi. Tasakentällisin vierailija ottaa isosti turpaan ja muutenkin se on elänyt vahvasti erikoistilanteista. Nyt vastassa on kuitenkin sarjan ehdottomaan eliittiin kuuluva alivoima (81,4%), joten reissulaisten ylivoimalle tuskin on tarjolla onnistumisia liukuhihnalta. Calgaryn voitto (1×2) otetaan lapulle. Vierailija on todella räikeästi hiljattaisia tuloksiaan huonompi.