NHL su 24.04. klo 05:00

Calgary Flames - Vancouver Canucks

Calgary Flames on tällä hetkellä ylivoimainen – Canucksilla on tärkeitä pelaajia sivussa kanadalaiskohtaamisessa

Calgary Flames on vahvassa vedossa läntisen konferenssin kakkospaikalla ja sen taso ei liikaa heittele. Samaa ei voi sanoa Vancouver Canucksista, jonka suoritustaso on kaikkea muuta kuin stabiili. Parhaana päivänä joukkue pystyy haastamaan jopa sarjan kärkikorin joukkueita, mutta toisaalta kahden kerroksen väkeä on liikaa ja kärkikalusto turhan kapea. Tällä hetkellä tilanne korostuu entisestään sairastilanteen ollessa haastava.

Vancouver Canucksilla on pari tärkeää palasta sivussa tehokalustostaan, kun Bo Horvat sekä Tanner Pearson puuttuvat joukkueen vahvuudesta. Lisäksi sairastuvalla jatkavat ainakin Brandon Sutter, Nils Höglander sekä maalivahti Jaroslav Halak. On melko selvää, että tilanteesta on liekkipaidoille lisäetua tarjolla – isännillä ainoana poissaolijana jatkaa Sean Monahan.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Kotijoukkue suorittaa tasaisesti. Kymmenessä edellisessä matsissaan Calgary on hävinnyt ainoastaan kahdesti ja pisteitä on tullut yhdeksässä kamppailussa. Edellisessä kamppailussaan joukkue vyöryi väkisin Dallas Starsin yli numeroin 4–2. Parhaana päivänä Vancouver Canucks voisi olla kanadalaisveljilleen kovakin haastaja, mutta pelaajatilanne ja ailahteleva preesens huomioiden asiaa pisteille ei sunnuntain vastaisena yönä ole.

Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto (1×2). Lähtökohdat ovat selvästi isäntien puolella, kuten kertoimistakin nähdään – yllättävän makoisa palautus ylivoimaisen kotijoukkueen voitolla silti saadaan ja kerroin on mitä todennäköisimmin menossa alaspäin, kun lisätietoja vieraiden kokoonpanosta tihkuu. Vierailija on hävinnyt kaksi ottelua peräkkäin ja lisää on tiedossa.

10 euroa pelirahaa