NHL ti 30.11. klo 04:00

Calgary Flames - Pittsburgh Penguins

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Calgaryn liekki on hiipunut – rankaiseeko Pittsburgh?

Ensi yön NHL-kierroksella Calgary Flames joutuu kovaan testiin Pittsburgh Penguinsia vastaan. Calgaryn liekki on hiipunut alkukaudesta, kun taas Pittsburgh on selättänyt omat kriisinsä ja noussut yhdeksi NHL:n viime aikojen parhaista joukkueista. Pidämme ottelua erittäin tasaisena, kun taas kertoimissa Calgarya pidetään ennakkosuosikkina. Viime aikaisten esitysten perusteella tätä on vaikea hyväksyä, joten iskemme lapulle kakkosen Pittsburghin vierasvoitolle.

Viimeisistä kymmenestä matsistaan Calgary on raapinut viisi voittoa. Tappioiden syy on yskähdellyt hyökkäyspeli. Alkukaudesta Flames loi tilanteita monen ketjun voimalla, mutta viime aikoina maalinteko on ollut vaikeampaa. Asia tiivistyy hyvin yhteen mieheen. Alkukaudesta Andrew Mangiapane pelasi elämänsä parasta kiekkoa ja hän oli 15 maalillaan NHL:n maalipörssin jaetulla kakkossijalla. Kyseessä näyttää olleen suonenveto, eikä Mangiapane ole viime aikoina ollut enää samanlainen supermies.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Pittsburgh oli hiljattain viiden ottelun voittoputkessa, joka katkesi yllätystappioon Montrealille. Pingviinien voiton salaisuus on ollut erinomainen puolustuspeli. Pitkän voittoputken aikana Pittsburgh antoi jokaisessa ottelussaan vastustajalle korkeintaan yhden maalin. Vielä muutama viikko sitten Pittsburgh etsi markkinoilta maalivahtivahvistusta, mutta enää sellaiselle ei ole tarvetta. Tristan Jarry on ollut viime aikoina ilmiömäinen. Hänen torjuntaprosenttinsa on 93,62 ja nollapelejä tilille on kertynyt kolme kappaletta.

Viime aikojen hyvillä otteillaan Pittsburgh on viimein pessyt kriisiseuran leiman otsastaan. Calgary puolestaan oli alkukauden sensaatio, mutta joukkueen liekki on hiipunut. Kertoimissa kuitenkin mielestämme näkyy joukkueiden vanhentuneet maineet, jotka eivät ole enää tätä päivää. Ero joukkueiden välillä ei sarjataulukossakaan ole enää iso, eikä eroa kentälläkään ole näkynyt pitkiin aikoihin. Näin tasaiseen otteluun kolmosen kerroin Pittsburghille tuntuu ylilyönniltä, josta kiitämme, kumarramme ja iskemme lapulle Penguinsin vierasvoiton.