League One ma 04.09. klo 20:00

Cambridge - Reading

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Meininki on apaattista, ja tähtipelaaja lähti menemään – vierastappio jälleen luvassa?

Maanantaina Englannin ainoa liigapeli on kolmannen sarjatason koitos Cambridgen ja Readingin välillä. Cambridge säilyi viime kauden päätteeksi sarjassa niukasti, eikä joukkueelta odotettu tältäkään kaudelta ihmetekoja. Täksi kaudeksi League Oneen pudonnut Reading on viettänyt rauhattoman kesän, ja rosteri huutaa hankintoja. Tästä ottelusta olisi otettava pisteitä, tai paniikkinappula menee kuin itsestään pohjaan.

Vaikka viimeisestä kolmesta ottelusta kaksi on päättynyt tappioon, on Cambridgen kauden aloitus ollut silti odotettua parempi. Yliopistokaupungin pojat ovat voittaneet tähän mennessä molemmat kotiottelunsa, ja samaa yritetään varmasti tässäkin matsissa. Isännillä ei ole tuoreita kokoonpanomurheita, joten otteluun valmistautuminen on sujunut ongelmitta. Pari pitkäaikaisloukkia joukkueella kuitenkin on.

Cambridge United FC

@CambridgeUtdFC
🎟️ Limited tickets
📺 Live on Sky Sports
🕒 Timings
🎤 Live music
🍺 Fan Zones
🌏 Passport stamps
⭐ First Visit Certificates
📖 Matchday Programme
⚡ Ultimate U's Cards

Your Matchday Guide for Monday.

Readingilla ei tähän mennessä ole ollut vieraspeleissä menestystä, joten Ruben Sellesin miehistöllä on paineet niskassa. Meininki Royalsilla on ollut sen verran apaattista, ettei porukka näytä todennäköiseltä nousijalta takaisin Championshipiin. Isommista kuvioista tuttu Andy Carroll käytti sopimuksessaan olevaa irtisanomispykälää, ja siirtyi Ranskan toiselle sarjatasolle Amiensiin. Loukkaantumishuolia on kourallisella pelaajia.

Sen verran heikolta Readingin skenaario vaikuttaa, että kotimenestyksellään elävä Cambridge otetaan kuitille. Betsi on peruskauraa – panoksella ei riehuta, vaikka luotto sinällään vetoon onkin hyvä. Tästä saadaan betsiviikko käyntiin mukavasti.

Peesaa vihjettä ja saat 25€ ilmaisvedon!

Yugibet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla pääset lunastamaan 25€ ilmaisvedon ensimmäisellä talletuksella. Tämä kannattaa siis ehdottomasti käydä poimimassa takataskuun!

Toimi näin:

1. Siirry Yugibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.