ke 27.12. klo 21:10

Campbell - Littler

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kuinka pitkälle teinisensaatio heittää itsensä Ally Pallyssa? Vaivaako jännitys vieläkään?

Dartsin MM-kisoissa kaikkien huulilla oleva sensaatio on jo kahden heitetyn kierroksen jälkeen vasta 16-vuotias, ikäistään huomattavasti varttuneemmalta vaikuttava Luke Littler, joka kisaa keskiviikkona jo paikasta kuudentoista sakkiin. Kisa käydään tunnelmasta ja mallasjuomasta humaltuneen Ally Pallyn kiehuvan yleisön edessä. Toisella kierroksella junnun päätä ei palellut, mutta kestääkö pälli, kun panokset kovenevat?

*Tsekkaa tästä joulukuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Littler heitti avauskierroksen näytöksessään huikealla 106 pisteen keskiarvolla, mutta toisella kierroksella maailmanlistan 20. sijalla olevaa Andrew Gildingiä vastaan riitti huomattavasti tavallisempi reilun 92 pisteen keskiarvo. Ottelu oli muuten suhteellisen tasainen, mutta Gilding suoritti ottelun kannalta tärkeimmät tuplat suorastaan vaatimattomasti, ja antoi vastassa olleelle nuorukaiselle voiton avaimet, jotka huomattavasti varmemmin esiintynyt Littler piti itsellään.

PDC Darts

@OfficialPDC
Littler at it again as he reaches the Last 32 at Ally Pally 💪

How far will he go here?

Kaavio on nuorelle sensaatiolle melko armollinen, ja pokan pitäessään Luke voi mennä turnauksessa pitkällekin. Keskiviikkona vastassa oleva Matt Campbell ei ole 57. rankingsijallaan mikään maailmankaataja – toki kelpo heittäjä kuitenkin. Ensimmäinen kierros ei ollut jatkoon menosta huolimatta kummoista suorittamista, mutta toisella kierroksella kyydistä putosi ja ottelun jälkeen möksähti monessa liemessä maritoitunut James Wade. Campbellin peli on parantunut viimeisen kahden vuoden aikana huomattavsti.

Littler on kaikkien huulilla, ja darts-väki rakastaa tämänkaltaisia tarinoita. Tämä näkyy myös nuoren englantilaisen lattian alle laskeneissa kertoimissa. Littler on toki suosikki, mutta ei ole mitenkään kirkossa kuulutettu, että juniori-ikäisellä heittäjällä pitää hermo yhtä hyvin jatkossakin. Niinpä Campbellin voitossa on valueta, ja kyllähän tämä matsi on pakko nähdä muutenkin.

Näin teet tällä vedolla melkein yhdeksän kymppiä voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Matthew Campbellille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Matt Campbell 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 87,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.