Championship la 30.07. klo 17:00

Cardiff - Norwich

Tykittääkö Pukki jälleen Championshipissä verkot tötterölle?

Hissijoukkueeksi ajautunut Norwich aloittaa vaihteeksi elämän Championshipissä. Teemu Pukin lähtöaikeilla spekuloitiin oikeastaan koko kesä, mutta Huuhkaja-tykki on edelleen Kanarialintujen riveissä, ja todennäköisesti lauantaina avauskokoonpanossa. Viime kausi oli Norwichia isännöivälle Cardiffille vaisu – joukkue päätyi keväällä 18. sijalle, jota walesilaiset lähtevät parantamaan alkavalla kaudella.

Cardiff oli todella aktiivinen siirtomarkkinoilla kesän aikana, ja joukkue tulee muuttuneena sarjaan. Cardiff yritti saada sainattua jopa kylän omaa poikaa Gareth Balea, mutta se ei sentään onnistunut. Joukkue näyttää ala- ja keskikentältään ihan jykevältä, mutta hyökkäysvoimaa se kaipaisi lisää – ihan rehellistä maalintekijää siis. Steve Morisonin suojatit pelasivat hyvän pre-seasonin alempisarjalaisia joukkueita vastaan.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Dean Smith ei pystynyt kääntämään vuotavan veneen kurssia Valioliigapaikan säästämiseksi, mutta mies saa jatkaa joukkueen kanssa myös Championshipistä. Kanarialintujen runko on toistaiseksi säilynyt yllättävän hyvin kasassa – tosin siirtoikkunan loppuhetkillä voi vielä tapahtua mitä tahansa. Vaatimattomista tuloksista huolimatta Smith on laatukoutsi, joka palauttanee fanien luottamuksen joukkueeseen syksyn kuluessa.

Cardiffilla on paljon uusia kasvoja avauksessa, mutta näytettävää joukkueella on yllin kyllin. Norwichin tulivoima voi tälläkin kaudella olla Championshipin kovinta, ja ainakin Pukki osoitti viime kerralla tuhovoimansa sarjassa. Vaikka miehellä onkin lähtöhaluja, niin ammattiylpeys varmasti ei anna aihetta löysäilyyn. Niinpä avausmatsin vedoksi laitetaan Pukin onnistuminen maalinteossa. Jos meno on yhtään samanlaista kuin viime kerralla, näin korkeaa kerrointa on tälle tapahtumalle jatkossa turha odottaa. Ota samalla Mr Green brittifutiksen vetopaikaksi ja edut taskuun!

10 euroa pelirahaa