Championship su 30.01. klo 18:00

Cardiff - Nottingham

Nottingham on kiivenny pohjalta nousukamppailuun!

Nottingham oli Championshipissä alkukauden kurjimus, ja vaati valmentajanvaihdon, jotta joukkueen kurssi kääntyisi. Käännös onkin ollut hurja sen jälkeen, kun Steve Cooper tuli syyskuun lopussa ruoriin, ja laittoi joukkueen pelityylin sekä itseluottamuksen jiiriin. Jälki on ollut komeaa, ja vuoden alussa voitettujen sarjaotteluiden lisäksi FA Cupissa kaatui itse Arsenal.

Cardiff on puolestaan tällä hetkellä lirissä: putoamisviivaan on vain kolme pistettä, ja viimeisin voitto Championshipissä on kahden kuukauden takaa. Putoaminen kolmannelle sarjatasolle League Oneen olisi Valioliigassakin pariin otteeseen piipahtaneelle joukkueelle pienimuotoinen katastrofi.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Cardiff kävi viime viikolla häviämässä tapahtumarikkaan ottelun Bristol Cityn vieraana. Joukkue ei välttämättä ollut huonompi, mutta alakerran virheet kävivät kalliiksi. Suurin synti walesilaisilla on kuitenkin ollut surkeaakin surkeampi kotisaldo: Cardiff on onnistunut kairaamaan tusinassa kotiottelussaan ainoastaan seitsemän pistettä.

 

Nottingham pelasi viikollakin – Forest ei antanut heikolle Barnsleylle suuremmin mahdollisuuksia, vaan vei ottelun nimiinsä puhtaasti 3-0. Sarjataulukossa ollaan jo playoff-viivan tuntumassa. Jos Cardiffilla on ollut vaikeuksia kotona, on Forest puolestaan yksi sarjan parhaimmista vierasjoukkueista.

Niinpä tähänkin otteluun otetaan vierasvoittoa. Panoksen kanssa ei aleta sekoilemaan, vaan otetaan nöyrästi peruspeli. Tasurivarmistus lienee tarpeen, joten nollahändyllä edetään. Oletko sinä korttelin ainoa poika, jolla ei ole Bet 365-tiliä? Korjaapa asiantila hetimiten!

10 euroa pelirahaa