League Two su 28.05. klo 15:30

Carlisle - Stockport

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nousufinaalissa on selkeähkö suosikki – kerroin palkitsee ruhtinaallisesti!

Englannin divisioonissa kausi on armoton – joukkueet pelaavat 46 peliä runkosarjaa, ja päälle tulevat vielä erinäiset cupin pelit. Ennen nousufinaalia Carlisle ja Stockport pelasivat vielä karsinnat, joissa molemmissa oltiin vielä avausmatsin jälkeen perässä. Lopulta molemmat voittivat toisen osaottelun, ja nyt joukkueet kisaavat pääsystä ensi kaudeksi League Oneen. Runkosarjan nelonen ja vitonen siis voivat päättää kauden täysosumaan.

Carlislen kausi on ollut hieman vaikea, sillä runkosarjan loppupuolella pisteet olivat kortilla, eikä edes play offeihin selviäminen ollut mitenkään kirkossa kuulutettu asia. Lopulta mukaan päästiin yhden pisteen erolla, ja nousufinaaliin selviäminen vaati jatkoajan Bradfordia vastaan. Melkoisen kolikonheiton jälkeen tähtimerkit olivat kohdillaan, ja nousu on enää yhden voiton päästä. Stockportista lainalla oleva Ben Barclay ei voi pelata emoseuraansa vastaan.

Stockport County

@StockportCounty
Is it getting dusty in here? 😢

We were delighted to team up with the @EFL this week, to provide young County fan Taylor Dignan with a once in a life-time experience at Wembley this Sunday...

We can't wait to see you down there, Taylor! 💙

👉 stockportcounty.com/county-fan-tay…

Loukkaantumisia kummallakaan joukkueella ole liikaa, mutta Stockportissa jännitetään joukkueen maalipyssyn Kyle Woottonin kuntoutumista kauden huipennukseen. Stockportin loppukausi on ollut oleellisesti vahvempi kuin Carlislella – tappiot ovat olleet todella harvassa. Jos Carlislella meni finaaliin pääsy pitkän kaavan kautta, tarvitsi Stockport vielä pilkut Salfordin pudottamiseen leikistä vielä rangaistuspotkutkin.

Stockport vaikuttaa tällä hetkellä nousijakandidaateista vahvemmalta, ja kertoimet riittävät peliin varsin mukavasti. Teuvo Moilasen vanha seura tekee toisen perättäisen nousun ja pelaa ensi kaudella kolmannella sarjatasolla.

Voita kympillä 24.50€ – saat 100% bonuksen sekä 25€ edestä ilmaisvetoja!

Mobilebet tarjoaa hurjan tervetulotarjouksen 2023 jääkiekon MM-kisojen ajan. Ensimmäiselle talletukselle on luvassa 100% talletusbonus, ja kun isket MM-kisavedon 10€ panoksella saat kaupan päälle vielä 25€ edestä ilmaisvetoja 😱🔥

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10€ panoksella ja voit voittaa 24,50€ ja kylkeen vielä ilmaisvedot:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa 10€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Stockport kertoimella 2,45.
4. Kun veto on ratkennut saat 2x 10€ ilmaisvedot sekä 1x 5€ ilmaisvedon pelitilillesi käytettäväksi.
5. Lisäksi saat kylkeen vielä 100 ilmaiskierrosta (5×20) talletuksen yhteydessä!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.