NHL ma 11.04. klo 01:00

Carolina Hurricanes - Anaheim Ducks

Anaheimin matsissa luvassa taas maalijuhlat?

Ensi yönä NHL:ssä nähdään takuulla viihdyttävä ottelu Carolina Hurricanesin ja Anaheim Ducksin välillä. Kummankin joukkueen hyökkäyksestä löytyy todella paljon yksilötaitoa. Ensi yönä saatetaankin nähdä paljon maaleja ja vielä hienoja sellaisia. Pelivalintamme onkin, että ottelussa tehdään yli 5,5 maalia sisältäen jatkoajan ja rankkarit. Veto siis osuu, jos ottelu päättyy esimerkiksi 4-2, 5-1 tai 6-3 lukemiin.

Carolinan pelejä kuvaillaan usein vähämaalisiksi, sillä joukkueen puolustus toimii ja maalinteon terävyys ei ole viime aikoina aivan totutulla tasolla. Onkohan todellisuus kuitenkaan ihan näin? Viimeisistä kymmenestä ottelusta kuitenkin kuudessa on tehty kuusi maalia tai enemmän. Anaheimin peleissä isoja maalimääriä on nähty vielä enemmän. Kolmesta viime pelistä jokaisessa on tehty kuusi maalia tai enemmän.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Anaheimin isoihin maalimääriin syy on selvä. Joukkueen hyökkäyksessä on paljon taitoa, mutta puolustus- ja maalivahtipeli eivät ole lähellekään samaa tasoa. John Gibson oli joitakin vuosia sitten yksi NHL:n aliarvostetuimmista maalivahdeista, mutta hiljattain hänestä on tullut yksi sarjan epäluotettavimmista ykkösvahdeista. Anaheimin maalinteko-osaston ykköstähti puolestaan on nuori Trevor Zegras. Huippulupaus tuntuu tekevän joka toisessa ottelussa jotain hämmästyttävää.

Anaheimin viime aikaisten otteiden perusteilla maalimäärän voi odottaa taas olevan koholla. Carolinan hyökkäyksestä löytyy kyllä ruutia, jolla kurittaa ankkojen löysää puolustusta. Kerroin korkealle maalimäärälle ei ole tajunnanräjäyttävä, sillä lähtöasetelmat ovat hyvin selkeät. Silti tässä on hyvä mahdollisuus vähän kasvattaa pelikassaa turvallisella palkkapäivällä.

10 euroa pelirahaa