NHL ma 30.01. klo 00:00

Carolina Hurricanes - Boston Bruins

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sebastian Ahon kova maalivire on liikaa väsyneelle Bostonille

Ensi yönä NHL:ssä nähdään itärannikon huippujoukkueiden kohtaaminen, kun vastakkain ovat Carolina Hurricanes ja Boston Bruins. Vierasjoukkue Boston lähtee otteluun väsyneellä jalalla, mikä kääntää vaakaa selvästi Carolinan eduksi.

Bostonin viime päivien ottelutahti on ollut aivan murhaava. Ensin Boston pelasi perjantaina Tampa Bay Lightningia vastaan ja hävisi niukasti 2-3. Lauantaina joukkue kohtasi Florida Panthersin ja hävisi jatkoajalla 3-4. Nyt ottelu Carolinaa vastaan on kolmas peli putkeen ja kaikki vastustajat ovat olleet vieläpä kiven kovia. Bostonin tankista täytyy bensa olla todella vähissä. Viime yön kirvelevä tappio Floridaa vastaan rasittaa myös henkisesti.

Sportsnet

@Sportsnet
CAPTAIN CLUTCH. 🕒

Aleksander Barkov scores with one second left in the third period to tie the game.

Carolina lähtee otteluun levänneenä ja huippuiskussa. Joukkue on voittanut seitsemästä viime ottelustaan kuusi. Voittoputki on neljän ottelun mittainen. Carolinan hyökkäys on ollut viime aikoina aivan liekeissä. Seitsemän ottelun kuuman putken aikana Carolina on tykittänyt komeat 29 maalia eli 4,1 osumaa ottelua kohden. Sebastian Aho ja Martin Necas ovat vastanneet viime aikoina isosta osasta Carolinan maaleista.

Boston on kovan ottelukuorman ja vaikeiden vastustajien väsyttämä. Carolina on itäisen konferenssin kakkonen ja todella kovassa vedossa. Pelivalintamme onkin Carolinan kotivoitto, johon saamme vielä Mobilebetiltä tuplakertoimen.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Carolina 1X2 kertoimella 2,30.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,30 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.